Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Bättre samarbeten mellan avdelningarna och mer tid för projekten hos VVS-huset

Nöjdare kunder, mer tid till projekten och bättre samarbeten mellan avdelningarna blev resultatet när VVS-huset integrerade Infobric Workorder och Fortnox i ett försök att effektivisera sin vardag.
Ludwig Gardell, VVS-huset

Innan VVS-huset började med kombinationen av Infobric Workorder och Fortnox så krävdes det mycket manuellt arbete i vardagen enligt Ludwig Gardell, operativ chef på VVS-huset, och fortsätter:

– Förut behövde vi räkna mycket för hand och det krävdes många moment för att få fram siffror eller procentsats på våra resultat, eller hur mycket vinst vi fick på ett jobb. Man kunde inte bifoga filer och det behövdes mycket handpåläggning innan det blev en korrekt och färdig faktura!

VVS-huset använde redan både Infobric Workorder och Fortnox, men hade varken integrerat systemen med varandra eller börjat nyttja alla funktioner i systemen när Ludwig var ny i sin roll som operativ chef. Det blev något som Ludwig snabbt såg till att ta tag i, och nu har VVS-huset tack vare det en bättre överblick av projektens framsteg och dess ekonomi!

– Vardagen är mer lätthanterlig idag. När jag sitter med fakturorna nu så räcker det att jag gör det ett par timmar i veckan, och sen kan jag fokusera på annat. All den manuella handpåläggning och dubbelarbete som vi behövde göra förut slipper jag nu eftersom systemen gör det åt mig! Allt som förs in i Infobric Workorder läses över automatiskt till Fortnox, och tvärtom. Det har frigjort extremt mycket tid för oss!

All den manuella handpåläggning och dubbelarbete som vi behövde göra förut slipper jag nu eftersom systemen gör det åt mig!

– Ludwig Gardell, Operativ Chef VVS-huset

Det är bra både för att det sparar dem tid att inte behöva föra in information i två system, och att de nu har färre missförstånd mellan avdelningarna. När fältpersonalens och projektledarnas främsta verktyg Infobric Workorder, är integrerat med ekonomiavdelningens främsta verktyg Fortnox, är det lättare att få samsyn över verksamheten.

– Numera har vi alltid samma bild av hur det går för oss eftersom vi vet att våra verktyg idag automatiskt för över ny information sinsemellan som ett gemensamt system. Alla pratar samma språk och samma siffror hela tiden, vilket verkligen underlättar vårt samarbete!

Gratis guide

Från papper och penna till digital projekthantering.

Funderar du på om ditt företag ska göra samma resa som VVS-huset har gjort?


I denna guide svarar vi på alla dina frågor om varför du bör lämna långa excelfiler och investera i ett projekthanteringsverktyg. Vi berättar också om hur du kan genomföra förändringsarbetet så smidigt som möjligt.

WP1_mockup

Operativ chef, fältpersonal och ekonomiavdelning på företaget är alltså mer synkade med varandra än någonsin förut. Men det är inte bara relationen mellan avdelningarna på kontoret som har blivit bättre, det är också relationen montörerna emellan, menar Ludwig.

– Det är mycket lättare för montörerna att samarbeta idag, tack vare Infobric Workorder. Förut behövde de ringa oss på kontoret för att få tillgång till en order de ska hjälpa till med. Idag kan de enkelt dela ordrarna mellan varandra, vilket sparar både oss och dem mycket tid. Många bäckar små, liksom!

Det är mycket lättare för montörerna att samarbeta idag, tack vare Infobric Workorder!

– Ludwig Gardell, Operativ Chef VVS-huset

Ludwig har också märkt att deras kunder är nöjdare. Vid ett återbesök idag vet de redan från start vilka förutsättningar de har eftersom att montörerna sparar all information om jobben i Infobric Workorder.

– Vi kan se vad montörerna gjorde hos kunden sist de var där eftersom vi sparar det för varje jobb vi gör. Ofta vet inte ens kunderna det, och då är det snyggt att vi kan plocka fram det snabbt och enkelt!

VVS-huset har tack vare Infobric Workorder och Fortnox minskat sitt dubbelarbete drastisitk, samtidigt som deras samarbeten blivit smidigare – både internt och externt!

Några ord från våra kunder.

KUNDBERÄTTELSE

Falkenbergs Plåtslageri

Färre fel, mindre svinn och tydligare projekt med Infobrics projekthanteringssystem.

KUNDBERÄTTELSE

Zeri Electric och Zeri VVS
Full koll på timmar och material sen Zeri började använda Infobric Workorder.

KUNDBERÄTTELSE

Elaffären i Vinberg AB

Färre missar, effektiviserad fakturaprocess och enklare schemaläggning med Infobric Workorder.

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Vi har varit specialister på digital projekthantering för bygg-, service- och anläggningsbranschen sedan 2004. Du kan lita på vår kompetens och att vi vet vad vi gör – så att du kan fokusera på din verksamhet. Vi kan det här!

 

Tillsammans med övriga tjänster inom Infobric täcker vi dessutom de flesta av dina digitala behov för effektiva, säkra och lönsamma arbetsdagar. På så vis kan du vara trygg med att vi har koll på helheten och att vi alltid har en kollega som kan ta vid om du söker efter en tjänst utöver Infobric Workorder.

 

Infobric har idag 10 100 kunder och över 300 000 användare på 33 000 arbetsplatser – med oss samarbetar du helt enkelt med en ledande digitaliseringspartner för byggbranschen.

 

Du kan också läsa vad våra kunder säger om oss på vår sida Kundberättelser.

Du hittar våra tre olika användarlicenser och vad de innehåller på vår sida Priser.

När du bestämt dig för Infobric Workorder kontaktar vårt Customer Success-team dig för att hjälpa till att optimera och utbilda dig i systemet.

 

En del av våra kunder är igång på nolltid, medan andra behöver en längre startsträcka. Oavsett vilken grupp du tillhör så finns vi med dig på vägen för att processen ska flyta på så smidigt som möjligt!

Ja, det kan du. Vi kommer dessutom att ge er råd och hjälp på vägen om vilka funktioner som vi tror kan gynna er verksamhet och företagsresa, både direkt när ni valt oss och allt eftersom ni växer.

Bli uppringd av en säljare.

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Stäng