Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Slopad pappershantering hjälper Zeri Electric och Zeri VVS att spara både tid och pengar

Företagens fortsatta tillväxt i kombination med kopplingen till affärssystemet Visma Administration 1000 låg bakom beslutet för de båda Zeri-bolagen, Zeri Electric och Zeri VVS, att byta till Infobric Workorder. VD Richard Zellén tyckte dessutom att systemet passade företagen bra eftersom det stämde överens med hans syn på verksamhetsdrift och att det är ett system som kan utvecklas i takt med företagen.
Zeri Electric och Zeri VVS

– Vi har alltid haft en bra kontakt med Infobric. Både med säljaren och projektledaren, som efter införsäljningen utbildade oss i projekthanteringssystemet på plats så vi kom i gång ordentligt, säger Richard Zellén.

För Zeri innebär det att de aldrig missar något, varken använt material eller nedlagda timmar. Kopplingen till Visma kortar ner den administrativa arbetstiden och företaget sparar både tid och pengar när de nu gått från pappershantering till att samla all information digitalt.

Vi har alltid haft en bra kontakt med Infobric. Både med säljaren och projektledaren, som efter införsäljningen utbildade oss i projekthanteringssystemet på plats så vi kom i gång ordentligt.

– Richard Zellén, VD på Zeri Electric och Zeri VVS

– De få gånger vi stöter på problem idag kontaktar vi supporten som alltid gör sitt yttersta för att hjälpa oss, och dessutom snabbt, säger Richard Zellén.

Zeri Electric utför alla typer av arbeten inom el, tele och data. Zeri VVS installerar allt inom värme, vatten och kyla. Deras specialområden är servicearbeten, ombyggnationer samt mindre entreprenader. Företagen vill ge sina kunder en helhetslösning där de står för leveranssäkerhet, pålitlighet och en motiverad och kunnig personal som ger allt för beställaren. Zeri Electric och Zeri VVS har kontor i Partille, utanför Göteborg, och verkar i området Storgöteborg.

KUNDBERÄTTELSE

Spol & Industriservice
Infobric Workorders funktion för resursplanering sparar tid och ökar effektivteten.

KUNDBERÄTTELSE

MSW Servicebolag
Mindre administrativt arbete, enklare planering och uppföljning med Infobric Workorder.

KUNDBERÄTTELSE

RM Kranar
RM Kranar sparar 8 timmar i veckan på att arbeta i Infobric Workorder.
Back to store
Close