Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Integrationer

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att komma igång med användningen av vårt system. En del i detta är att du ska kunna behålla de system du idag använder och är van vid. Därför erbjuder vi en rad olika integrationer till bland annat affärssystem.

Vill du att vi ringer dig?

Jag godkänner Integritetspolicyn

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Koppla på oss, koppla inte bort annat.

Vi har allt från standardintegrationer till kundunika uppsättningar. Olika integrationer kräver olika mycket hjälp från din sida. Standardintegrationer går snabbt att sätta upp, för kundunika integrationer behöver vi din hjälp för att bygga det du behöver. Men oroa dig inte – vi löser det tillsammans!

Här hittar du de integrationer vi hjälpt våra kunder med.

Ekonomi-, affärs- och ERP-system

Slipp dubbelarbete och låt systemen prata med varandra. Öka lönsamheten när du dessutom snabbar upp faktureringsflödet, och kan fakturera oftare.

BL Administration
Briljant
Dynamics 365 Business Central (Navision)
Dynamics 365 Finance and Operations (Axapta)
Fortnox
Garp
Monitor
Pyramid
Visma Administration 1000
Visma Administration 2000
Visma Compact
Visma eEkonomi
Vitec

Lönesystem

Integrationen ser till att löneinformationen enkelt förs över från vårt system till ert lönesystem. Du undviker dessutom onödig administration när du slipper hantera tidrapporter i två olika system.

Crona Lön
Fortnox Lön
Kontek Lön
Visma Lön
Agda Lön
Hogia Lön

Grossister

Aldrig mer material som inte registreras på ett arbete. Vid inköp anger du ordernumret där materialet ska registreras. Artiklarna dyker sedan upp automatiskt på arbetsordern i vårt system – för enklare och mer korrekt fakturering.

Ahlsell
Beijer Bygg
Colorama
Copiax
Dahl
Elektroskandia
Lundagrossisten
Onninen
Optimera
Rexel
Solar
Thermotech

Leverantörsfakturor

Jämför kostnader gentemot er kalkyl och kostnadsbelasta rätt projekt. Integrationen ser till att du automatiskt får in rätt fakturor på rätt arbetsorder – dessa kan sedan skickas vidare till ert affärssystem. Slipp missa att fakturera dina leverantörsfakturor. 

Rillion
MediusGo
Swinx
Symbrio Leverantörsfaktura

Andra integrationer

Här hittar du en blandning av integrationer vi löser till dig.

E-post integration
MKB Inköp

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Vi har varit specialister på digital projekthantering för bygg-, service- och anläggningsbranschen sedan 2004. Du kan lita på vår kompetens och att vi vet vad vi gör – så att du kan fokusera på din verksamhet. Vi kan det här!

 

Tillsammans med övriga tjänster inom Infobric täcker vi dessutom de flesta av dina digitala behov för effektiva, säkra och lönsamma arbetsdagar. På så vis kan du vara trygg med att vi har koll på helheten och att vi alltid har en kollega som kan ta vid om du söker efter en tjänst utöver Infobric Workorder.

 

Infobric har idag 10 100 kunder och över 300 000 användare på 33 000 arbetsplatser – med oss samarbetar du helt enkelt med en ledande digitaliseringspartner för byggbranschen.

 

Du kan också läsa vad våra kunder säger om oss på vår sida Kundberättelser.

Du hittar våra tre olika användarlicenser och vad de innehåller på vår sida Priser.

När du bestämt dig för Infobric Workorder kontaktar vårt Customer Success-team dig för att hjälpa till att optimera och utbilda dig i systemet.

 

En del av våra kunder är igång på nolltid, medan andra behöver en längre startsträcka. Oavsett vilken grupp du tillhör så finns vi med dig på vägen för att processen ska flyta på så smidigt som möjligt!

Ja, det kan du. Vi kommer dessutom att ge er råd och hjälp på vägen om vilka funktioner som vi tror kan gynna er verksamhet och företagsresa, både direkt när ni valt oss och allt eftersom ni växer.

Vill du veta mer?

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Stäng