Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Welcome to a world of Ease.

Alla projekt där människor, material och utrustning samspelar har utmaningar. Vi har bestämt oss för att göra dem så små vi kan. Med våra digitala tjänster blir administrationen smidig, så att säkerheten och effektiviteten kan öka. I vårt flexibla erbjudande väljer du de tjänster du behöver. Varken fler eller färre.

Vi besöker

Logistic Contractor

Part of.

Infobric Group

Fleet

Klimatdeklaration av nyproduktion.

Bygg- och fastighetsbranschen tar nya steg mot FNs miljömål genom klimatdeklarationen. Få koll på de nya förändringarna och hur det fungerar i praktiken.

Construction

Vi samlar våra tjänster i smarta paket.

Vi fortsätter utveckla vårt erbjudande och har under den senaste tiden lanserat flera nya tjänster och funktioner med våra ledord smart, smidigt och säkert. Från och med januari 2022 lanserar vi en ny produktpaketering för att göra det lättar för dig att hitta rätt bland våra nya och gamla tjänster. Vi samlar vårt grymma utbud i tre smarta paket, framtagna för att du ska kunna välja juste det du behöver.

Vår vision.

Vara en vital byggsten i ett hållbart samhällsbyggande.

Om koncernen.

Infobric Group är en nordisk digitaliserings-partner för ett hållbart samhälls-byggande.

Vi tillhandahåller en verktygslåda av nyckelfärdiga tjänster som är redo att integreras i våra kunders digitala ekosystem. Vår mission är att skapa socialt hållbara och resurseffektiva arbetsplatser, där de tjänster vi levererar gör jobbet säkrare och enklare för hundratusentals människor varje dag. Samtidigt som vi bidrar till sund konkurrens mellan företag. Infobric ägs av Summa Equity som investerar i lösningar på globala utmaningar inom hållbarhet.

Back to store
Stäng