Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Vi hjälper dig att spränga smart.

Alla smarta funktioner

Samlade på ett ställe.

Infobric Blastmanager gör det både säkrare och enklare att spränga och sparar tid för alla parter. Du kommer åt den digitala tjänsten vi valfri uppkopplad enhet och får hjälp med allt från planering och riskanalys till beräkning av sprängämnen och dokumentation.

Sprängplan

Med Blastmanager gör du din Sprängplan helt digitalt, det gör det enklare att dela med andra och underlätta när du behöver göra revideringar.

Sprängjournal

Efter varje skjuten salva har du möjlighet att enkelt generera en Sprängjournal.

As-Built

Med As-Built hämtar du alla dina borrade hål direkt från borriggen in i Blastmanager

Ekonomi

Blastmanager gör det möjligt att få kontroll på kostnaderna för alla produkter i projektet.

Spela videoklipp

Infobric Blastmanager i siffror

Registrerade aktiva entreprenörer
0
Registrerade bergsprängare
0
Registrerade borroperatörer
0

Smidiga sprängningsarbeten.

Vi gör säkerheten enklare.

Blastmanager är en komplett tjänst som hjälper dig att hantera och samordna ditt sprängningsarbete på ett säkert och effektivt sätt. Vårt mål är att du som sprängentreprenör ska kunna möta kundens och myndigheterna krav på sprängningsarbeten på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt – helt digitalt. Dessutom har vi många användbara verktyg som underlättar din vardag.

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Det är Super User som ändrar detta under lageradministration (både ger åtkomst eller ta bort åtkomst).

En Super User är en överordnad användare som kan hantera andra användare och göra inställningar för företag. Super User har inte tillgång till juridiska dokument (räddningsplaner, sprängplaner).

Ja, det är det. Lägg till övningar i projektet, skapa borr- och räddningsplan, borrare laddar ner Drill-app från Google Play eller App Stor och fyller i korrekt håldata.

För att få produktkostnaderna i den ekonomiska rapporten måste du först skapa en prislista. Denna prislista måste vara giltig under hela projektets varaktighet och måste innehålla priser för var och en av de använda produkterna. Under projektegenskaper ska du även välja vilken prislista som ska användas för det aktuella projektet.

I Blastmanager kan du komma åt fler användare. En användare består av en roll (t.ex. bergsprängare, tillsyn, bergsprängningschef) och ett företag. Du kan enkelt växla mellan de olika användarna genom att klicka på ditt namn uppe till höger.

För det har skett en förändring sedan sist det var en inloggning.

Bli uppringd av en säljare.
Back to store
Stäng