Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Resursplanering

Underlätta planeringen av resurser och medarbetare för en mer organiserad arbetsdag och bättre koll på era projekt. Slipp dubbelbokningar, få smidig överblick av beläggningen och en hjälp att hålla deadlines med funktionen Resursplanering.

Prata med oss

Vill du veta mer om hur vår lösning kan underlätta för din verksamhet? Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan.

Jag godkänner Integritetspolicyn

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Enkel översikt

Planering på er nivå.

Jobba övergripande i översiktsvyn om dina fältarbetare själva planerar sina dagar, eller detaljerat i planeringsvyn om arbetsdagarna planeras från kontoret med schemaläggare.

Användarvänligt system

Schemaläggning med fingertoppskänsla.

Du kan enkelt gå in och redigera schemaläggningen med användarvänliga drag-and-drop funktioner. Flytta, förläng, förkorta, kopiera och klistra in direkt i din webbläsare.

4B9A3505_webb

Digitalt arbetsflöde

Minimera missförstånd

Eventuella uppdateringar skickas automatiskt ut till berörda medarbetares mobiler så att de alltid har den senaste informationen.

Kundcitat.

I vår bransch är det snabba puckar som gäller och i nästan varje jobb vi gör blir det ändringar. Därför var det viktigt för oss att enkelt kunna uppdatera arbetsorder och schemaläggningen. Infobric Workorders planeringsvy med den smidiga drag-and-drop funktionen är helt rätt för oss.
- Patrik Mårtensson, VD och Ägare, RM Kranar.

Infobric Workorder

Våra funktioner för projekthantering.

Vi har flera funktioner som hjälper dig att minska på administrationen och skapa mer strukturerade arbetsdagar. Även vår resursplanering, arbetsorder och tidrapportering gör dig mer effektiv och strukturerad. För att få bättre koll på lönsamheten kan du skapa kalkyler baserat på de förfrågningar ni får in, samt följa upp det ekonomiska med vår projektuppföljning.

Arbetsorder
Arbetsorder
Läs mer
Med vår arbetsorder riskerar du inte att order tappas bort och du får bättre koll på vad som händer på fältet. Dessutom fakturerar ni snabbare för ökad likviditet.
Resursplanering
Resursplanering
Läs mer
Få mer tidseffektiva arbetsdagar med hjälp av vår resursplanering. Schemalägg medarbetare och resurser på projekt och uppdatera schemat när du behöver.
Kalkyl och offert
Kalkyl och offert
Läs mer
Med kalkyl och offert räknar du på och får full koll på förtjänsten redan innan ett arbete drar igång. Skapa offerter baserat på kalkylen och skicka direkt till kunderna.
Projektuppföljning
Projektuppföljning
Läs mer
Med integrationer för bland annat leverantörsfakturor samlar du alla kostnader på ett ställe. Det gör det enklare att följa upp projekten, löpande eller vid avslut.
Tidrapportering
Tidrapportering
Läs mer
Tidrapportering underlättar både administrationen och arbetet ute på fältet. Använd som löneunderlag och för att fakturera alla debiterbara timmar.
Dokumenthantering
Dokumenthantering
Läs mer
Med vårt smidiga rapportverktyg kan du ta fram rapporter för att bland annat följa upp fakturerad arbetstid för dina underleverantörer.
Föregående
Nästa

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Ja. Du kan skapa obegränsat antal grupper och det är enkelt att flytta en medarbetare från en grupp till en annan.

Du kan ha orderlådor i resursplaneringen där du placerar arbeten som skapats men som ännu inte tilldelats någon specifik medarbetare. Det finns även möjlighet att låta medarbetarna på fältet få tillgång till en orderlåda via appen och själva hämta arbeten som ligger där.

Ja, du kan lägga in alla resurser du vill som ska vara möjliga att boka. Exempelvis kan ni lägga in fordon eller maskiner så att ni kan se tillgänglighet och bokningar i samma vy som medarbetarna. På så vis kan ni snabbt få en överblick över vilka resurser som finns tillgängliga när ni planerar ett jobb.

Ja, det är möjligt att lägga in frånvaro så att den blir synlig i planeringsvyn för att förhindra att otillgängliga medarbetare bokas in på ett arbete.

Vill du veta mer?

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Stäng