Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Kalkyl och offert

Få full koll på projektvinsten, redan innan arbetet drar igång. Med funktionen Kalkyl och Offert får du möjlighet att både få mer precisa offerter och att skapa offerter och arbetsorder från kalkyler.

Prata med oss

Vill du veta mer om hur vår lösning kan underlätta för din verksamhet? Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan.

Jag godkänner Integritetspolicyn

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Håll koll på.

Beräkna kostnader smidigt.

Skapa enkelt en kalkyl där du ser hela projektets kostnader och vinstmarginal. Du väljer själv hur detaljerad din kalkyl ska vara, till exempel kan du basera den på inköpspriset från dina grossister och kategorisera olika typer av kostnader på flera rader.

Underlag för offerterna

Alltid rätt offert.

Baserat på din kalkyl kan du erbjuda dina kunder precisa offerter där alla kostnader är inräknade – något ni båda vinner på. Kalkylen kan även ligga som grund inför en projektuppföljning för att stämma av arbetets utfall.

Oslagbar uppföljning

Ett digitalt arbetssätt.

I Kalkyl & offert jobbar du helt digitalt. All information sparas och är sökbar för framtida uppföljning vilket ger dig bättre koll på företagets ekonomi och lönsamhet.

Kundcitat.

Tidigare fakturerade vi våra kunder väldigt sällan vilket innebar att vi ibland låg ute med stora summor pengar. Idag rapporteras all information vi behöver in dagligen och vi kan fakturera kunderna redan samma dag som uppdragen genomförts.
- Patrik Mårtensson, VD och ägare av RM Kranar.

Infobric Workorder

Våra funktioner för projekthantering.

Vi har flera funktioner som hjälper dig att minska på administrationen och skapa mer strukturerade arbetsdagar. Även vår resursplanering, arbetsorder och tidrapportering gör dig mer effektiv och strukturerad. För att få bättre koll på lönsamheten kan du skapa kalkyler baserat på de förfrågningar ni får in, samt följa upp det ekonomiska med vår projektuppföljning.

Arbetsorder
Arbetsorder
Läs mer
Med vår arbetsorder riskerar du inte att order tappas bort och du får bättre koll på vad som händer på fältet. Dessutom fakturerar ni snabbare för ökad likviditet.
Resursplanering
Resursplanering
Läs mer
Få mer tidseffektiva arbetsdagar med hjälp av vår resursplanering. Schemalägg medarbetare och resurser på projekt och uppdatera schemat när du behöver.
Kalkyl och offert
Kalkyl och offert
Läs mer
Med kalkyl och offert räknar du på och får full koll på förtjänsten redan innan ett arbete drar igång. Skapa offerter baserat på kalkylen och skicka direkt till kunderna.
Projektuppföljning
Projektuppföljning
Läs mer
Med integrationer för bland annat leverantörsfakturor samlar du alla kostnader på ett ställe. Det gör det enklare att följa upp projekten, löpande eller vid avslut.
Tidrapportering
Tidrapportering
Läs mer
Tidrapportering underlättar både administrationen och arbetet ute på fältet. Använd som löneunderlag och för att fakturera alla debiterbara timmar.
Dokumenthantering
Dokumenthantering
Läs mer
Med vårt smidiga rapportverktyg kan du ta fram rapporter för att bland annat följa upp fakturerad arbetstid för dina underleverantörer.
Previous
Nästa

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Genom att skapa en kalkyl kan du även skriva ut och spara offerter direkt från systemet. Vi tar gärna fram en mall tillsammans med er som innehåller den information ni vill ha med i era offerter.

Ja, med prislistor kopplade till en specifik kund kommer kundens pris automatiskt visas när en artikel läggs till i kalkylen.

Nej, du kan skapa en arbetsorder baserat på kalkylen och välja vilka uppgifter som ska följa med till arbetsordern. På så sätt skapas det även en koppling mellan kalkylen och arbetsordern. Det gör att du löpande kan göra ekonomisk uppföljning för att jämföra kalkylen mot det verkliga utfallet.

Ja, ingen information försvinner om du inte aktivt väljer att radera den. Är kalkylen kopplad till en kund som finns i ert kundregister är det dessutom möjligt att söka på kundens offerthistorik.

Vill du veta mer?

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Stäng