Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Infobric Workorder

Vi har varit med ett tag. År 2004 grundades vi under namnet AddMobile och har sedan dess varit en viktig spelare i digitaliseringen av bygg-, service- och anläggningsbranschen. 

Några rader om oss

Vår framgångsresa tog snabbt fart, och har inte stannat av sedan dess. Vi är nu riktigt bra på att hjälpa bland annat byggföretag att effektivisera sin vardag med smarta digitala verktyg. Det sparar er tid och pengar och ger er möjlighet att istället fokusera på det ni är riktigt bra på – att bygga vårt samhälle.

2021 fick vi nya ägare och blev en integrerad del av Infobric Group under namnet Infobric Workorder. Idag sysselsätter Infobric Workorder runt 40 medarbetare med fokus på att vidareutveckla våra tjänster mot framtiden och ta hand om de tusentals kunder som dagligen nyttjar våra system och lösningar för en enklare vardag.

Infobric Koncernen

Infobric Group är en nordisk digitaliseringspartner för ett hållbart samhällsbyggande. Vi tillhandahåller en verktygslåda av nyckelfärdiga tjänster som är redo att integreras i våra kunders digitala ekosystem. Vår mission är att skapa hållbara arbetsplatser, där de tjänster vi levererar gör jobbet säkrare och enklare för hundratusentals människor varje dag. Samtidigt som vi bidrar till sund konkurrens mellan företag. Infobric äges av Summa Equity som investerar i lösningar på globala utmaningar inom hållbarhet.

Back to store
Stäng