Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Projektuppföljning

Få stenkoll på både företagets ekonomi och vinst en gång för alla. Med funktionen Projektuppföljning kan du följa upp hur era projekt presterar ekonomiskt i realtid.

Prata med oss

Vill du veta mer om hur vår lösning kan underlätta för din verksamhet? Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan.

Jag godkänner Integritetspolicyn

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

En del av ditt affärsystem

Automatiskt kostnadsunderlag.

Eftersom att vi integrerar Infobric Workorder till en rad olika system för leverantörsfakturor, kan fakturainformationen automatiskt föras över och kopplas till projektet. Då är det enkelt att följa upp kostnaderna via funktionen Projektuppföljning och skicka information vidare till ert affärssystem för fakturering – utan att missa något.

Överblicka projektekonomin

Full kontroll över projektets täckningsgrad.

Projektuppföljning kan användas när som helst under projektets gång – både löpande och efter avslutat arbete. Du kan jämföra projektens utfall mot era kalkyler eller se över aktuell täckningsbidrag och täckningsgrad.

Hela processen centraliserad

Från kalkyl till uppföljning i samma system.

Projektuppföljning ger er en bra översikt över företagets ekonomi. Genom att kombinera den med funktionen Kalkyl & Offert får du stenkoll på företagets ekonomi genom hela arbetsprocessen.

Kundcitat.

En av de största fördelarna med Infobric Workorder är att faktureringsarbetet verkligen har effektiviserats. Vi slipper manuella justeringar då underlaget skickas direkt till vårt affärssystem. Dessutom får vi en mycket tydligare bild av hur mycket som ligger upparbetat men ännu inte fakturerats.
- Emil Jansson, Arbetschef, Sydbeläggningar.

Infobric Workorder

Våra funktioner för projekthantering.

Vi har flera funktioner som hjälper dig att minska på administrationen och skapa mer strukturerade arbetsdagar. Även vår resursplanering, arbetsorder och tidrapportering gör dig mer effektiv och strukturerad. För att få bättre koll på lönsamheten kan du skapa kalkyler baserat på de förfrågningar ni får in, samt följa upp det ekonomiska med vår projektuppföljning.

Arbetsorder
Arbetsorder
Läs mer
Med vår arbetsorder riskerar du inte att order tappas bort och du får bättre koll på vad som händer på fältet. Dessutom fakturerar ni snabbare för ökad likviditet.
Resursplanering
Resursplanering
Läs mer
Få mer tidseffektiva arbetsdagar med hjälp av vår resursplanering. Schemalägg medarbetare och resurser på projekt och uppdatera schemat när du behöver.
Kalkyl och offert
Kalkyl och offert
Läs mer
Med kalkyl och offert räknar du på och får full koll på förtjänsten redan innan ett arbete drar igång. Skapa offerter baserat på kalkylen och skicka direkt till kunderna.
Projektuppföljning
Projektuppföljning
Läs mer
Med integrationer för bland annat leverantörsfakturor samlar du alla kostnader på ett ställe. Det gör det enklare att följa upp projekten, löpande eller vid avslut.
Tidrapportering
Tidrapportering
Läs mer
Tidrapportering underlättar både administrationen och arbetet ute på fältet. Använd som löneunderlag och för att fakturera alla debiterbara timmar.
Dokumenthantering
Dokumenthantering
Läs mer
Med vårt smidiga rapportverktyg kan du ta fram rapporter för att bland annat följa upp fakturerad arbetstid för dina underleverantörer.
Föregående
Nästa

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Ja, direkt på projektet kan du se uppgifter som intäkter, kostnader, vad som är upparbetat och fakturerat samt uträkning av täckningsbidrag (TB) och täckningsgrad (TG). Är projektet dessutom skapat utifrån en kalkyl kan du på samma ställe jämföra kalkylen mot det faktiska utfallet och se viktiga nyckeltal.

Ja, vi integrerar med flera olika system för leverantörsfakturahantering. Det blir då möjligt för er att märka fakturan med projektets nummer så att kostnaden hamnar på rätt projekt i vårt system. Därifrån kan ni se viktiga uppgifter om fakturan som till exempel avsändare, fakturadatum, konteringsrader och en bild på fakturan. Med en knapptryckning kan ni snabbt skapa en orderrad om kostnaden ska faktureras vidare till er kund.

 

Se vilka system vi integrerar till

Ja, vi har en projektuppföljningsvy där du själv gör urval för vilka projekt du vill överblicka. Exempelvis kan du genom att filtrera välja att endast se projekt hos en specifik kund, projekt där en viss medarbetare är ansvarig eller projekt inom ett givet datumintervall.

 

I projektuppföljningsverktyget väljer du vilka uppgifter som är viktiga för just dig. Det kan vara uppgifter om projektet ­– projektnummer, kund och projektnamn – tillsammans med siffror för intäkter, kostnader, personalkostnader, vad som finns upparbetat, TB/TG och hur mycket som redan fakturerats. Om du regelbundet vill följa upp samma urval kan du skapa ett bokmärke för att snabbt komma tillbaka till vyn utan att behöva göra om valen. Informationen är dessutom enkel att exportera till Excel för fortsatta analyser.

Vill du veta mer?

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Stäng