Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Arbetsorder

Få bättre koll på er orderhantering och fakturera både snabbare och mer precist. Dessutom kan du skapa arbetsorder direkt från offert och attestera för faktura och lönehantering. Missa inte att samla alla kostnader på ett ställe.

Prata med oss

Vill du veta mer om hur vår lösning kan underlätta för din verksamhet? Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan.

Jag godkänner Integritetspolicyn

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Arbeta smartare

Gör arbetsordern fakturagrundande.

Eftersom att all information samlas i projekthanteringssystemet kan ni enkelt hålla er uppdaterade om hur arbetet fortlöper. Attesterad arbetsorder skickas till era affärs- och lönesystem för lönehantering och fakturering.

Funktionalitet i det enkla

Rapportera dagens arbete direkt i mobilen.

Dokumentera arbetets material- och tidsåtgång enkelt och smidigt direkt i appen! Större projekt kan snabbt brytas ner till mindre moment. Vid behov kan en ÄTA snabbt skapas upp i appen och fältpersonalen dokumenterar enkelt sitt arbete genom att fylla i blanketter och checklistor, samt bifoga bilder.

Hantera serviceavtal

Arbeta enkelt med återkommande arbeten.

Har du ett serviceavtal? I webbportalen kan du välja att dina arbetsorder blir återkommande, exempelvis varje vecka, månad eller år.

Infobric Workorder

Våra funktioner för projekthantering.

Vi har flera funktioner som hjälper dig att minska på administrationen och skapa mer strukturerade arbetsdagar. Även vår resursplanering, arbetsorder och tidrapportering gör dig mer effektiv och strukturerad. För att få bättre koll på lönsamheten kan du skapa kalkyler baserat på de förfrågningar ni får in, samt följa upp det ekonomiska med vår projektuppföljning.

Arbetsorder
Arbetsorder
Läs mer
Med vår arbetsorder riskerar du inte att order tappas bort och du får bättre koll på vad som händer på fältet. Dessutom fakturerar ni snabbare för ökad likviditet.
Resursplanering
Resursplanering
Läs mer
Få mer tidseffektiva arbetsdagar med hjälp av vår resursplanering. Schemalägg medarbetare och resurser på projekt och uppdatera schemat när du behöver.
Kalkyl och offert
Kalkyl och offert
Läs mer
Med kalkyl och offert räknar du på och får full koll på förtjänsten redan innan ett arbete drar igång. Skapa offerter baserat på kalkylen och skicka direkt till kunderna.
Projektuppföljning
Projektuppföljning
Läs mer
Med integrationer för bland annat leverantörsfakturor samlar du alla kostnader på ett ställe. Det gör det enklare att följa upp projekten, löpande eller vid avslut.
Tidrapportering
Tidrapportering
Läs mer
Tidrapportering underlättar både administrationen och arbetet ute på fältet. Använd som löneunderlag och för att fakturera alla debiterbara timmar.
Dokumenthantering
Dokumenthantering
Läs mer
Med vårt smidiga rapportverktyg kan du ta fram rapporter för att bland annat följa upp fakturerad arbetstid för dina underleverantörer.
Previous
Nästa

Kundcitat.

Idag har vi en tydlig struktur på våra arbetsorder och därför också bättre koll på tidsåtgång och material. Framför allt har arbetet blivit lättare för oss som sitter med det administrativa, vi kan planera och följa upp projekten på ett helt annat sätt.
- Mikael Dahlgren, Ägare, MSW Servicebolag.

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Ja, det finns en inställning för detta.

Ja, det kan både fältpersonal och administratörer göra och det går även att skicka ut automatiska påminnelser om någon glömt rapportera in sin tid. Detta går att göra via e-post eller SMS. Det går dessutom att få en påminnelse i appen om användaren inte rapporterat in åtta timmar föregående dag.

Ja, det går bra. Administratören kan sedan attestera den sammanlagda tiden oavsett vilket projekt det tillhör. Alternativt kan en projektledare visa tid som ingår i sitt projekt, oavsett anställd, och därifrån attestera enbart projektets tid.

Ja, vi lägger in de lönearter/tidkoder ni vill att era medarbetare ska kunna tidrapportera på. Dessa matchas sedan mot ert lönesystem så att underlaget blir komplett inför lönekörningen.

Vill du veta mer?

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Stäng