Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Dokumenthantering

Smidiga mallar, olika behörighetsnivåer och en genomgående mappstruktur. Vår tjänst hjälper dig att få ordning och reda på dokumenten – en gång för alla.

Prata med oss

Vill du veta mer om hur vår lösning kan underlätta för din verksamhet? Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan.

Jag godkänner Integritetspolicyn

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dokumenthantering som är 

Säkrare, smartare och bättre strukturerat.

Kvinna i skyddshjälm på byggarbetsplats använder sin laptop

Sätt strukturen för dokumentarbetet.

Hitta ett smidigare och mer sömlöst sätt att hantera företagets dokument – oavsett om du arbetar med företagets KMA-pärm eller IT-säkerhet. Den genomgående mappstrukturen går att använda på alla projekt och du slipper problemet med dokumentdubletter och olika stavningar på mappar. Genom att skapa dokumentmallar går det snabbt att göra mötesanteckningar och återkommande prisförfrågningar till underentreprenörer.

Arbeta säkert i molnet.

Med dokumenthanteringen kan du redigera och förhandsgranska dina dokument direkt i vårt system, utan att behöva ladda ned, spara om och ladda upp filerna på nytt. När du gjort dina ändringar uppdateras dokumentet och blir tillgängligt för alla användare som ni vill ska kunna nå det – utan att behöva mejla eller skriva ut nya dokumentversioner.

Behörighetsnivåer.

Du väljer vem som ska ha tillgång till vilka mallar och dokument och om de ska kunna nås både från kontoret, ute på fältet eller både och. Till exempel vill du kanske endast att X ska kunna ta del av Y.

Kundcitat.

Vårt samarbete har fördjupats under resans gång. Det har varit möjligt genom Infobrics lyhördhet och deras välutvecklade system. Det är jag väldigt nöjd med.
- Lars Strandstedt, VD, Spol & Industriservice.

Infobric Workorder

Våra funktioner för projekthantering.

Vi har flera funktioner som hjälper dig att minska på administrationen och skapa mer strukturerade arbetsdagar. Även vår resursplanering, arbetsorder och tidrapportering gör dig mer effektiv och strukturerad. För att få bättre koll på lönsamheten kan du skapa kalkyler baserat på de förfrågningar ni får in, samt följa upp det ekonomiska med vår projektuppföljning.

Arbetsorder
Arbetsorder
Läs mer
Med vår arbetsorder riskerar du inte att order tappas bort och du får bättre koll på vad som händer på fältet. Dessutom fakturerar ni snabbare för ökad likviditet.
Resursplanering
Resursplanering
Läs mer
Få mer tidseffektiva arbetsdagar med hjälp av vår resursplanering. Schemalägg medarbetare och resurser på projekt och uppdatera schemat när du behöver.
Kalkyl och offert
Kalkyl och offert
Läs mer
Med kalkyl och offert räknar du på och får full koll på förtjänsten redan innan ett arbete drar igång. Skapa offerter baserat på kalkylen och skicka direkt till kunderna.
Projektuppföljning
Projektuppföljning
Läs mer
Med integrationer för bland annat leverantörsfakturor samlar du alla kostnader på ett ställe. Det gör det enklare att följa upp projekten, löpande eller vid avslut.
Tidrapportering
Tidrapportering
Läs mer
Tidrapportering underlättar både administrationen och arbetet ute på fältet. Använd som löneunderlag och för att fakturera alla debiterbara timmar.
Dokumenthantering
Dokumenthantering
Läs mer
Med vårt smidiga rapportverktyg kan du ta fram rapporter för att bland annat följa upp fakturerad arbetstid för dina underleverantörer.
Föregående
Nästa

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

I dagsläget kan du redigera Word-, PowerPoint- och Excel-dokument med filformat doc, docx, xls, xlsx, ppt och pptx.

En dokumentmall är ett Word-, PowerPoint- eller Excel-dokument som du vill använda som mall för dina projekt. Det kan till exempel vara ett mötesprotokoll eller en UE-förfrågan som du vill ska se likadan ut på alla dina projekt. Med hjälp av taggar i mallen har du möjlighet att länka till fält som du fyllt i på orderkortet inne i vårt system. När dokumentmallen öppnas från ditt projekt hämtas informationen från orderkortet och ersätter taggarna i dokumentet så att du slipper fylla i informationen manuellt.

Du kan skapa färdiga mappstrukturer som säkerställer att det alltid är samma mappstruktur på dina projekt. Du kan till exempel bygga upp en färdig struktur som motsvarar flikarna du har i din KMA-pärm. Mappstrukturen som du skapar blir automatiskt tillgänglig när du skapar ett nytt projekt. Du kan såklart även komplettera med fler mappar på ett enskilt projekt.

Behörigheter kan antingen sättas direkt på ett enskilt dokument eller på en mapp i en mappstruktur. Du kan välja att sätta behörigheter på gruppnivå eller för enskilda individer. Du kan dessutom skilja på vem som ska kunna visa, redigera, flytta, ta bort eller ladda ner ett dokument. Detta ger dig en stor flexibilitet när du ska hantera behörigheter för din organisation.

Genom att all projektdokumentation både kan redigeras och sparas direkt i molnet kommer ni inte att behöva ha era dokument sparade lokalt på era datorer. Om en dator skulle gå sönder eller bli stulen finns det alltså inga dokument på den – allting ligger säkert sparat online, med tillgång till versionshistorik och automatisk regelbunden säkerhetskopiering. Du kan dessutom hantera behörigheter på dokumenten.

Ja, det kan du göra. Med en knapptryckning kan du dessutom öppna dokumentet i Word, PowerPoint eller Excel för att redigera det utan att först behöva ladda hem det till din dator. Förhandsgranskar du ett e-postmeddelande ser du även eventuella bifogade filer i mejlet.

Vill du veta mer?

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Stäng