Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Tidrapportering

Fokusera på projekten istället för administrationen. Med hjälp av funktionen tidrapportering har du debiterbar och lönegrundande tidrapportering – direkt i systemet. Medarbetarna rapporterar dagligen via appen. Och självklart integrerar vi till dina affärssystem.

Prata med oss

Vill du veta mer om hur vår lösning kan underlätta för din verksamhet? Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan.

Jag godkänner Integritetspolicyn

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

En trygghet för löneadministratören

Tidrapportering i mobilen.

Har du medarbetare ute på fältet kan det vara en utmaning att få in tidrapporter för fakturerings- och lönearbetet. Med digital tidrapportering direkt via telefonen förenklas flödet och ger löneadministratören ett smidigare arbete.

Projektspecifik tidrapportering

Koppla arbetstimmar till rätt ställe.

Som administratör kan du koppla timmar till ett specifikt projekt i efterhand. Funktionen gör det enkelt för dig att hantera arbetstiden på företagets alla olika projekt, och motverkar risken att debiterbara timmar inte faktureras.

Medarbetare på fält rapporterar in sina timmar under projektets gång så att du får bättre koll på alla delmoment.

Kundcitat.

Tjänsten är snabb, välbyggd och har bra funktioner. Montörerna på fältet rapporterar sina tider direkt i appen. Det gör stor skillnad i det administrativa arbetet.
- Johan Gustafsson, IT-Chef, SafeTeam.

Infobric Workorder

Våra funktioner för projekthantering.

Vi har flera funktioner som hjälper dig att minska på administrationen och skapa mer strukturerade arbetsdagar. Även vår resursplanering, arbetsorder och tidrapportering gör dig mer effektiv och strukturerad. För att få bättre koll på lönsamheten kan du skapa kalkyler baserat på de förfrågningar ni får in, samt följa upp det ekonomiska med vår projektuppföljning.

Arbetsorder
Arbetsorder
Läs mer
Med vår arbetsorder riskerar du inte att order tappas bort och du får bättre koll på vad som händer på fältet. Dessutom fakturerar ni snabbare för ökad likviditet.
Resursplanering
Resursplanering
Läs mer
Få mer tidseffektiva arbetsdagar med hjälp av vår resursplanering. Schemalägg medarbetare och resurser på projekt och uppdatera schemat när du behöver.
Kalkyl och offert
Kalkyl och offert
Läs mer
Med kalkyl och offert räknar du på och får full koll på förtjänsten redan innan ett arbete drar igång. Skapa offerter baserat på kalkylen och skicka direkt till kunderna.
Projektuppföljning
Projektuppföljning
Läs mer
Med integrationer för bland annat leverantörsfakturor samlar du alla kostnader på ett ställe. Det gör det enklare att följa upp projekten, löpande eller vid avslut.
Tidrapportering
Tidrapportering
Läs mer
Tidrapportering underlättar både administrationen och arbetet ute på fältet. Använd som löneunderlag och för att fakturera alla debiterbara timmar.
Dokumenthantering
Dokumenthantering
Läs mer
Med vårt smidiga rapportverktyg kan du ta fram rapporter för att bland annat följa upp fakturerad arbetstid för dina underleverantörer.
Föregående
Nästa

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Ja, det finns en inställning för detta.

Ja, det kan både fältpersonal och administratörer göra och det går även att skicka ut automatiska påminnelser om någon glömt rapportera in sin tid. Detta går att göra via e-post eller SMS. Det går dessutom att få en påminnelse i appen om användaren inte rapporterat in åtta timmar föregående dag.

Ja, det går bra. Administratören kan sedan attestera den sammanlagda tiden oavsett vilket projekt det tillhör. Alternativt kan en projektledare visa tid som ingår i sitt projekt, oavsett anställd, och därifrån attestera enbart projektets tid.

Ja, vi lägger in de lönearter/tidkoder ni vill att era medarbetare ska kunna tidrapportera på. Dessa matchas sedan mot ert lönesystem så att underlaget blir komplett inför lönekörningen.

Vill du veta mer?

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Stäng