Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

JSB Construction AB sparar tid på att automatisera och förenkla processer med Infobric Workorder

För medarbetarna på JSB Construction AB:s byggservice- och ekonomiavdelning bestod vardagen tidigare av utmanande och tidskrävande processer med delvis manuella arbetsmoment i flera system. Det värdeskapande arbetet fick stundtals stå tillbaka för att det administrativa skulle bli rätt. Ett lyckat pilotprojekt visade att det gick att jobba smartare och idag hanterar JSB både arbetsorder och fakturering digitalt genom Infobrics Workorder.
JSB Construction AB
Omkring 100 av JSB:s medarbetare, i olika delar av landet, använder Infobric Workorder för att få aktuell information gällande de tusentals arbetsorder som JSB hanterar varje år. Med rätt information genom hela processen faller varken uppgifter, timmar eller kostnader mellan stolarna. Tack vare att företaget nu också har kunnat samla flera systemlösningar i en tjänst så har de kunnat minska andra licenskostnader. De minskade kostnaderna var inte den enda parametern, berättar Jonas Zetterqvist, Chief Digital Officer på JSB:
– Det här är ett viktigt steg på vår digitaliseringsresa. Genom att automatisera och förenkla kan vi lägga ännu mer fokus på de områden där vi verkligen skapar nytta och värde för våra kunder. Förutom att projekthanteringstjänsten har de värdefulla funktioner vi eftersökt, vill jag verkligen lyfta Infobrics engagemang och intresse av att vara en aktiv och delaktig partner i JSB:s digitala transformation – något vi värdesätter högt.

Jag vill verkligen lyfta Infobrics engagemang och intresse av att vara en aktiv och delaktig partner i JSB:s digitala transformation – något vi värdesätter högt
– Jonas Zetterqvist, Chief Digital Officer på JSB Construction AB
JSB Construction AB är idag ett av Sveriges största privata byggföretag med cirka 350 anställda. Verksamheten är indelad i fyra affärsområden: JSB Bostad, JSB Fastighetsutveckling, JSB Bygg Syd och JSB Bygg Mellan. JSB har som affärsidé att bidra till ett bra samhälle genom fokus på hållbarhet, mångfald och positiva upplevelser.

Några fler ord från våra kunder.

KUNDBERÄTTELSE

Bunkeflo Byggplåt
Digitalt projekthanteringssystem gör faktureringsarbetet roligt för Bunkeflo Byggplåt.

KUNDBERÄTTELSE

Zeri Electric och Zeri VVS
Full koll på timmar och material sen Zeri började använda Infobric Workorder.

KUNDBERÄTTELSE

Spol och Industriservice
Infobric Workorders funktion för resursplanering sparar tid och ökar effektivteten.

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Vi har varit specialister på digital projekthantering för bygg-, service- och anläggningsbranschen sedan 2004. Du kan lita på vår kompetens och att vi vet vad vi gör – så att du kan fokusera på din verksamhet. Vi kan det här!

 

Tillsammans med övriga tjänster inom Infobric täcker vi dessutom de flesta av dina digitala behov för effektiva, säkra och lönsamma arbetsdagar. På så vis kan du vara trygg med att vi har koll på helheten och att vi alltid har en kollega som kan ta vid om du söker efter en tjänst utöver Infobric Workorder.

 

Infobric har idag 10 100 kunder och över 300 000 användare på 33 000 arbetsplatser – med oss samarbetar du helt enkelt med en ledande digitaliseringspartner för byggbranschen.

 

Du kan också läsa vad våra kunder säger om oss på vår sida Kundberättelser.

Du hittar våra tre olika användarlicenser och vad de innehåller på vår sida Priser.

När du bestämt dig för Infobric Workorder kontaktar vårt Customer Success-team dig för att hjälpa till att optimera och utbilda dig i systemet.

 

En del av våra kunder är igång på nolltid, medan andra behöver en längre startsträcka. Oavsett vilken grupp du tillhör så finns vi med dig på vägen för att processen ska flyta på så smidigt som möjligt!

Ja, det kan du. Vi kommer dessutom att ge er råd och hjälp på vägen om vilka funktioner som vi tror kan gynna er verksamhet och företagsresa, både direkt när ni valt oss och allt eftersom ni växer.

Ska vi höras?

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Stäng