Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Planeringsvyn i Infobric Workorder underlättar för Spol & Industriservice

Spol & Industriservice i Norrköping har varit Infobric Workorder kunder sedan 2009. Redan vid första mötet upplevde Lars Strandstedt, VD på Spol och Industriservice, att det klickade med säljaren och de fick en bra personlig kontakt. Han insåg också snabbt att projekthanteringssystemet kunde utvecklas ihop med verksamheten.
Spol & Industriservice
– Vårt samarbete har fördjupats under resans gång. Det har varit möjligt genom Infobrics lyhördhet och deras välutvecklade system. Det är jag väldigt nöjd med, säger Lars Strandstedt.
Speciellt viktigt för Spol & Industriservice vid val av projekthanteringssystem var att det fanns en bra planeringsfunktion. Genom att samla all information digitalt förenklas uppföljningen, även av avslutade projekt. Möjligheten att kunna skicka en arbetsorder direkt till fältpersonalen telefon sparar dessutom tid och ökar effektiviteten. Systemet underlättar och ger en bättre översikt över schemaläggningen.

Infobric Workorder uppfyller kraven för att vi ska kunna arbeta som vi önskar. Det är dessutom ett bra system som hela tiden utvecklas och blir allt bättre.”

– Lars Strandstedt, VD på Spol & Industriservice

– Infobric Workorder uppfyller kraven för att vi ska kunna arbeta som vi önskar. Det är dessutom ett bra system som hela tiden utvecklas och blir allt bättre, säger Lars Strandstedt.

Spol & Industriservice utför arbeten inom spolservice, cistern- och oljeavskiljarkontroll (ackrediterade av Swedac), TV-inspektion, lastväxlar- och kranbilsuppdrag. Inget projekt är för enkelt eller svårt. Spol & Industriservice arbetar aktivt för att minska sin klimatpåverkan, bland annan genom att arbeta efter riktlinjerna i etablerade miljöledningssystem.

KUNDBERÄTTELSE

Bunkeflo Byggplåt
Digitalt projekthanteringssystem gör faktureringsarbetet roligt för Bunkeflo Byggplåt.

KUNDBERÄTTELSE

MSW Servicebolag

Mindre administrativt arbete, enklare planering och uppföljning med Infobric Workorder.

KUNDBERÄTTELSE

Elaffären i Vinberg AB

Infobric Workorder minskar risken för misstag, effektiviserar fakturaprocessen och underlättar schemaläggningen.

Back to store
Close