Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Planeringsvyn i Infobric Workorder underlättar för Spol & Industriservice

Spol & Industriservice i Norrköping har varit Infobric Workorder kunder sedan 2009. Redan vid första mötet upplevde Lars Strandstedt, VD på Spol och Industriservice, att det klickade med säljaren och de fick en bra personlig kontakt. Han insåg också snabbt att projekthanteringssystemet kunde utvecklas ihop med verksamheten.
Spol & Industriservice
– Vårt samarbete har fördjupats under resans gång. Det har varit möjligt genom Infobrics lyhördhet och deras välutvecklade system. Det är jag väldigt nöjd med, säger Lars Strandstedt.
Speciellt viktigt för Spol & Industriservice vid val av projekthanteringssystem var att det fanns en bra planeringsfunktion. Genom att samla all information digitalt förenklas uppföljningen, även av avslutade projekt. Möjligheten att kunna skicka en arbetsorder direkt till fältpersonalen telefon sparar dessutom tid och ökar effektiviteten. Systemet underlättar och ger en bättre översikt över schemaläggningen.

Infobric Workorder uppfyller kraven för att vi ska kunna arbeta som vi önskar. Det är dessutom ett bra system som hela tiden utvecklas och blir allt bättre.”

– Lars Strandstedt, VD på Spol & Industriservice

– Infobric Workorder uppfyller kraven för att vi ska kunna arbeta som vi önskar. Det är dessutom ett bra system som hela tiden utvecklas och blir allt bättre, säger Lars Strandstedt.

Spol & Industriservice utför arbeten inom spolservice, cistern- och oljeavskiljarkontroll (ackrediterade av Swedac), TV-inspektion, lastväxlar- och kranbilsuppdrag. Inget projekt är för enkelt eller svårt. Spol & Industriservice arbetar aktivt för att minska sin klimatpåverkan, bland annan genom att arbeta efter riktlinjerna i etablerade miljöledningssystem.

Några fler ord från våra kunder.

KUNDBERÄTTELSE

Bunkeflo Byggplåt
Digitalt projekthanteringssystem gör faktureringsarbetet roligt för Bunkeflo Byggplåt.

KUNDBERÄTTELSE

MSW Servicebolag

Mindre administrativt arbete, enklare planering och uppföljning med Infobric Workorder.

KUNDBERÄTTELSE

Elaffären i Vinberg AB

Infobric Workorder minskar risken för misstag, effektiviserar fakturaprocessen och underlättar schemaläggningen.

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Vi har varit specialister på digital projekthantering för bygg-, service- och anläggningsbranschen sedan 2004. Du kan lita på vår kompetens och att vi vet vad vi gör – så att du kan fokusera på din verksamhet. Vi kan det här!

 

Tillsammans med övriga tjänster inom Infobric täcker vi dessutom de flesta av dina digitala behov för effektiva, säkra och lönsamma arbetsdagar. På så vis kan du vara trygg med att vi har koll på helheten och att vi alltid har en kollega som kan ta vid om du söker efter en tjänst utöver Infobric Workorder.

 

Infobric har idag 10 100 kunder och över 300 000 användare på 33 000 arbetsplatser – med oss samarbetar du helt enkelt med en ledande digitaliseringspartner för byggbranschen.

 

Du kan också läsa vad våra kunder säger om oss på vår sida Kundberättelser.

Du hittar våra tre olika användarlicenser och vad de innehåller på vår sida Priser.

När du bestämt dig för Infobric Workorder kontaktar vårt Customer Success-team dig för att hjälpa till att optimera och utbilda dig i systemet.

 

En del av våra kunder är igång på nolltid, medan andra behöver en längre startsträcka. Oavsett vilken grupp du tillhör så finns vi med dig på vägen för att processen ska flyta på så smidigt som möjligt!

Ja, det kan du. Vi kommer dessutom att ge er råd och hjälp på vägen om vilka funktioner som vi tror kan gynna er verksamhet och företagsresa, både direkt när ni valt oss och allt eftersom ni växer.

Bli uppringd av en säljare.

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Stäng