Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Bättre ekonomi och mindre administrativt arbete för Bunkeflo Byggplåt

Förr hade Mats Nilsson, VD på Bunkeflo Byggplåt, stora problem med att flera månader gamla arbetsorder kunde dyka upp lite var som helst. Ofta saknades information om material och tider vilket innebar att intäkter gick förlorade.
Bunkeflo Byggplåt

Fakturaunderlag som samlades i pappershögar var både komplicerade och tidskrävande att gå igenom för att säkerställa att siffrorna stämde – vilket de ändå ofta inte gjorde.

– Innan Infobric Workorder tappade vi 20 procent av all debiterbar tid varje månad och jag fick knappt verksamheten att gå runt, trots att vi var fullbokade, säger Mats Nilsson.

Med Infobric Workorder har företagets ekonomi förbättrats, det administrativa arbetet minskat och Mats arbetsdagar avlastats avsevärt.

Innan Infobric Workorder tappade vi 20 procent av all debiterbar tid varje månad och jag fick knappt verksamheten att gå runt, trots att vi var fullbokade.

– Mats Nilsson, VD på Bunkeflo Byggplåt

– Nu är det roligt att sätta sig med faktureringsarbetet. All information finns samlad digitalt och gör det mycket lättare att hantera. Jag kan dessutom pausa om något brådskande dyker upp, allt finns kvar när jag kommer tillbaka till datorn. Det är en vattentät lösning, säger Mats Nilsson.

Bunkeflo Byggplåt grundades i Malmö 1993 av Mats Nilsson. Företaget utför arbeten i både stora och små projekt inom nyproduktion, renovering, ROT-arbeten, tillbyggnad och takarbeten som skivtäckning, bandtäckning samt kompletta papptak.

KUNDBERÄTTELSE

Spol & Industriservice

Infobric Workorders funktion för resursplanering sparar tid och ökar effektivteten.

KUNDBERÄTTELSE

SafeTeam

Drömmen om det digitala kontoret blev verklighet med Infobric Workorder.

KUNDBERÄTTELSE

RM Kranar

RM Kranar sparar 8 timmar i veckan på att arbeta i Infobric Workorder.

Back to store
Close