Maskinstyrning

Logga in Ease Rental

Optimera användningen av dina resurser

På varje byggarbetsplats hanterar man dagligen utmaningen att nyttja de resurser man har på bästa möjliga sätt. Maskinstyrning hjälper dig att optimera användandet av maskiner på din arbetsplats.

Du anger vem som ska kunna använda en skylift precis lika enkelt som du anger vem som ska få komma igenom en grind, allt enligt det schema som du angett.

Styr tillträdet till maskinerna

Med Ease säkerställer du att endast personal med behörig utbildning, inte bara får, utan kan använda dina maskiner och liftar under de tider du önskar. De behöriga personerna använder sedan sina personliga ID06-kort för att använda maskinen eller liften. Du ser användningen av liftarna, vilket möjliggör att optimera användningen av dem.

Allt i samma system

Hanteringen av åtkomst till maskiner och liftarna är fullt integrerad i ordinarie rättighetshantering i Ease, vilket betyder att du jobbar i samma enkla och överblickbara användargränssnitt som du är van vid om du har använt systemet tidigare.

Nu är det du som bestämmer hur maskinerna och liftarna på byggarbetsplatsen används. Ingen osäkerhet om vem som får köra eller har kört liften. Skönt för personalen att veta att liften är laddad på morgonen och redo för dagens uppdrag samt att den står där jag ställde den när jag kommer tillbaka från lunchen.

På maskinen eller liften monteras en elektronikenhet som du kan läsa mer om här.

Infobric maskinstyrning

Allt du behöver för en trygg maskinstyrning på byggarbetsplatsen

Just nu används Infobric-system på 10 000 byggarbetsplatser

Kontakta oss

Undrar du vad som är bästa lösningen för just dig? Hur du kan spara pengar i dina byggprojekt och samtidigt öka säkerheten? Vi hjälper dig gärna med dina frågor.