Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Platsbaserade påminnelser

Ställ in platsbaserade påminnelser i appen Ease CheckIn för in- och utcheckning i ett geofenceområde. Påminnelsen plingar till som en notis i telefonen om du glömmer checka in när du kommer till ett geofenceområde – eller glömmer checka ut när du lämnar området. 

Bli kontaktad

Har du tankar och funderingar? Vi hjälper dig. När du har skickat in formuläret kommer du att bli kontaktad av en av våra säljare.

Jag godkänner Integritetspolicy


Smart påminnelsefunktion för arbetsplatser som använder geofence.

Nu kan arbetsplatser som använder geofence erbjuda användare av appen Ease CheckIn möjligheten att ställa in platsbaserade påminnelser för in- och utcheckning, baserat på inpassering eller utpassering i geofenceområdet.

Plingar till med en notis.

Har användaren glömt att checka in när den kommer till sin arbetsplats plingar det till i mobilen och en notis uppmanar till incheckning. Det går även att checka in direkt från denna notis genom att hålla inne fingret på notisen. Lika smidigt fungerar det med utcheckning.

Aktivera påminnelserna i appen.

Arbetsplatsen behöver ha aktiverat geofence för att funktionen ska fungera. Påminnelserna aktiveras av användaren i appen Ease CheckIn på respektive arbetsplats, där användaren normalt checkar in på arbetsplatsen. Användaren behöver medge åtkomst till platsinfo ”när appen används” och tillåta notiser från appen. Detta tillfrågas av användaren om det inte redan är aktiverat. Funktionen är tillgänglig för iOS. Appen är kostnadsfri att ladda ner från App Store. Utveckling för Android pågår.

Spela videoklipp

Kom igång med platsbaserade påminnelser.

Platsbaserade påminnelser fungerar för arbetsplatser som aktiverat geofence, som är en av alla smarta funktioner som du hittar i vårt standardpaket. Standardpaketet hjälper dig att öka säkerheten och produktiviteten med flera smarta funktioner för kommunikation och uppföljning.

I Ease Construction finner du en rad

Smarta funktioner.

Alla smarta funktioner är integrerade med Ease Construction som ger dig ett system för alla tjänster. Den digitala plattformen Ease Construction ger enkel access, en komplett överblick och smidig hantering av bland annat personalliggare, inpassering och uppföljning av kompetenser. Samtidigt får du möjliget till att utnyttja en rad smarta funktioner som bidrar till att du kan jobba ännu mer effektivt.
Geofence
Geofence
Läs mer
Aktivera krav på närvaro inom ett digitalt avgränsat område vid incheckning med appen Ease CheckIn. Med virtuella staket runt projektet kan du vara säker på att alla är på plats på bygget när de checkar in, så att du har en uppdaterad närvarolista vid till exempel en evakuering.
Öppna fordonsgrindar med mobilen
Öppna fordonsgrindar med mobilen
Läs mer
Att hantera in- och utflödet av transportfordon kan vara krångligt. Vi har gjort det enkelt! Öppna våra fordonsgrindar med appen Ease CheckIn för att underlätta för transportfordon på byggarbetsplatsen - även på distans.
Meddelandefunktion
Meddelandefunktion
Läs mer
Med meddelandefunktion i Ease CheckIn kan platsadministratörer smidigt skicka meddelanden till alla på arbetsplatsen. Funktionen underlättar informationsflöden på en byggarbetsplats, och ser till att alla får samma information samtidigt.
Tidsinställda påminnelser
Tidsinställda påminnelser
Läs mer
Sätt påminnelser i appen för att komma ihåg att checka in och ut från arbetsplatsen. Påminnelsen dyker upp som en notis i telefonen vid valt klockslag om du glömmer checka in/ut.
Öppna rotationsgrindar med mobilen
Öppna rotationsgrindar med mobilen
Läs mer
Använd fjärröppning i appen Ease CheckIn för att underlätta insläpp av besökare på arbetsplatsen utan att behöva uppsöka rotationsgrinden och läsa ett kort. Rotationsgrinden öppnas smidigt – även på distans.
Platsbaserade påminnelser
Platsbaserade påminnelser
Läs mer
Ställ in platsbaserade påminnelser i appen Ease CheckIn för in- och utcheckning i ett geofenceområde. Påminnelsen plingar till som en notis i telefonen om du glömmer checka in/ut.
Föregående
Nästa

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Det finns två sätt, antingen genom en beställning till oss på Infobric så hjälper vi dig, eller genom en systemadministratör för er systemklient.

 

Starta via Infobric

Avsluta och arkivera via Infobric

Det finns två sätt, antingen genom en beställning till oss på Infobric så hjälper vi dig, eller genom en användaradministratör för er systemklient.

 

Systemanvändare via Infobric

För att få full tillgång till sin systemklient krävs ett grundavtal, detta gäller både nya och gamla kunder till Infobric.

 

Registrera företag för grundavtal

För att lägga till en regbox i Infobric Ease behöver du ha konfiguratörsrättigheter till arbetsplatsen.

 

Anslut en regbox

Ta bort enhet via Infobric

 

Om rättighet saknas kan du beställa borttagning genom oss.

Instruktioner för detta finns här:

 

Lägg till/ta bort platsadministratör och konfiguratör

Bli uppringd av en säljare.

Jag godkänner Integritetspolicy


Back to store
Close