Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Närvarokontroll

Att ha koll på vilka personer och företag som befinner sig på arbetsplatsen är en grundförutsättning för en trygg och säker byggarbetsplats. Med Ease Construction får du enkelt översikt över närvaron för både egen personal och underentreprenörer. Närvaron kan registreras på flera olika sätt med hjälp av ID06-kort eller i appen Ease CheckIn.

Boka demo

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du kontaktas av oss.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Få koll på närvaron digitalt

Ease Construction är ett flexibelt system som är känt för sitt användarvänliga gränssnitt och används på 10 000-tals byggarbetsplatser i Norden. Det är enkelt att komma igång med närvaroregistreringen och få full översikt i webbtjänsten. Med ett system för närvarokontroll på plats är det också enkelt att addera funktioner för att t ex styra behörigheter till och på arbetsplatsen, följa upp kompetenskrav och skapa en digital underleverantörskedja.

  • Ordning och reda med minimal insats
  • Enkel och flexibel närvaroregistrering
  • Personalliggare som sköter sig själv
  • Full koll på distans

Så flexibelt det kan bli.

Välj den lösning för närvarokontroll som passar bäst på din byggarbetsplats. Alla våra enheter är kopplade till en och samma webbtjänst och du kan skala upp eller ner systemet efter projektets behov. Vi erbjuder allt från registrering med den kostnadsfria appen Ease CheckIn, Regbox som du äger själv eller hyr hos någon av våra partners, till grindar för automatisk närvaroregistrering vid in- och utpassering. Du kan enkelt addera enheter under projektets gång.

Personalliggare som enkelt lever upp till kraven.

Sedan 2016 är det lag på elektronisk personalliggare i byggbranschen. Skatteverket gör oanmälda besök för att kontrollera att lagen följs och om brister hittas innebär det kontrollavgifter. I Ease Construction får du en smidig personalliggare som sköts automatiskt och finns tillgänglig via webben när du behöver den.

Full koll - var du än befinner dig.

Projektets närvarolista och personalliggare är alltid tillgänglig via webbtjänsten, så du kan ha full koll även när du inte befinner dig på byggarbetsplatsen. Det är enkelt att på distans ta fram rapporter eller skicka personalliggaren vidare till Skatteverket vid ett eventuellt kontrollbesök. Det gör det enkelt att minimera administrationen så att du kan fokusera på annat.

Har du tankar och funderingar?

Få en gratis demo!

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du att kontaktas av oss inom en arbetsdag.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Smarta funktioner som hjälper dig få full kontroll på bygget.

Personalhantering

Enkelt att lägga till personer på arbetsplatsen. Du väljer själv om inregistreringen görs vid första kortläsningen på en Regbox eller genom inläsning av kortet vid inskrivning. 

Närvarokontroll

I tjänsten har du alltid full översikt över vilka individer och företag som är närvarande på arbetsplatsen.

Personalliggare

Vår smidiga personalliggare finns alltid tillgänglig online och det är enkelt att skicka liggaren digitalt vid ett eventuellt kontrollbesök.

UE-kedja

Med UE-kedja får du full koll på vilka företag som är verksamma på arbetsplatsen och vem som anlitat vem. 

Kompetenskontroll

Enkelt att följa upp vilka kompetenser som finns på arbetsplatsen och att utvalda fokuskompetenser når de kravnivåer du ställt angett.

Rapporter

Med vårt smidiga rapportverktyg kan du ta fram rapporter för att bland annat följa upp fakturerad arbetstid för dina underleverantörer.

Kom igång med närvarokontroll

Produkter för smidig närvaroregistrering på byggarbetsplatsen.

Kundcitat.

Startsträckan är väldigt kort för nya användare att komma igång, även underentreprenörer kan enkelt ladda ner appen och börja registrera."

- Mikael Hallin, Projektledare Marbit
Back to store
Close