Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Leverantörsuppföljning

Transparens och kontroll i alla led på byggarbetsplatsen med digital leverantörsuppföljning. Spara tid och pengar genom att digitalisera hela kedjan av leverantörer och uppföljning och få koll dygnet runt på samtliga underleverantörer under hela projekttiden.

Boka demo

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du kontaktas av oss.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Problemen inom byggsektorn har varit kända länge, och det finns en bred konsensus om att problemen har förvärrats under senare år. Fackliga organisationer liksom bygg- och fastighetsbolagen har uppmärksammat att arbetsplatsolyckorna ökar, arbetsvillkor och löner dumpas, och att kriminalitet har fått fäste på en del byggarbetsplatser. De allt längre kedjorna av underleverantörer, som inte kan kontrolleras ordentligt, gör att kollektivavtal kringgås, och lagregler ignoreras. *

 

Detta undergräver konkurrensen på den svenska byggmarknaden och hederliga företag riskerar att konkurreras ut av företag som använder olagliga upplägg.

 

*Byggmarknadskommissionen ”Hoten mot byggsektorn”

Vill du vara med och stoppa fusket? Tillsammans bygger vi Sverige med seriösa aktörer.

Webinaret “Vill du vara med och stoppa fusket? Tillsammans bygger vi Sverige med seriösa aktörer” sändes live den 15 juni 2021. 

 

Följ med under 45 minuter och hör JM och Infobric berätta om varför Leverantörsuppföljning togs fram, hur tjänsten ska stoppa fusket på Sveriges abetsplatser och hur framtiden ser ut.

Full transparens.

Komplett översikt och seriositetskontroll av samtliga underentreprenörer. Problem med insyn och kontroll i alla led elimineras med leverantörsuppföljning.

Löpande kontroll.

Automatisk och löpande kontroll mot de regler och krav som huvudentreprenören satt. Efter kontroll får varje leverantör en status.

Smidig administration.

I webbtjänsten får du allt i ett system. Ansvarig på respektive arbetsplats kan enkelt följa upp varje leverantörs status samt vem som anlitat vem.

Eliminera problem med insyn och kontroll med leverantörsuppföljning.

Med tjänsten Leverantörsuppföljning elimineras problemet med insyn och kontroll i alla led genom att samtliga leverantörer som är, eller ska vara, verksamma på bolagets arbetsplatser automatiskt och löpande kontrolleras mot de regler och krav som huvudentreprenören ställer. När en leverantör registreras på en arbetsplats kontrolleras företaget mot data från externa källor som bland annat kreditinstitut. Efter kontroll får varje leverantör en status som förutom att den visualiseras centralt för bolagets alla arbetsplatser också visas i tjänsten Ease Construction, där ansvarig på respektive arbetsplats enkelt kan följa upp varje leverantörs status samt vem som anlitat vem.

Få automatisk kontroll av alla leverantörer på arbetsplatsen med Leverantörsuppföljning.

Med Leverantörsuppföljningen får du en central översikt över samtliga underentreprenörer på plats. Allt visualiseras i webbtjänsten där du får en smidig administration och allt samlat i ett och samma system.

Komplett översikt och seriositetskontroll av samtliga underentreprenörer.

Få koll dygnet runt på samtliga underleverantörer som kontrolleras mot bland annat F-skatt, arbetsgivaravgifter och kreditvärdighet med hjälp av everantörsuppföljning. Du ser enkelt till att bara underleverantörer som når upp till de centralt satta regelverken är på plats, avvikelser följer du smidigt upp i webbtjänsten. Säkerställ att hela kedjan, från första till sista led, följer lagar och regler angående bland annat lönesättning och se till att bara seriösa underleverantörer är välkomna att arbeta på projektet.

Har du tankar och funderingar?

Få en gratis demo!

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du att kontaktas av oss inom en arbetsdag.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Back to store
Close