Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Kompetenser

Kompetenser består av flera smarta verktyg för att öka säkerheten på arbetsplatsen. Vi underlättar för platsledningen att säkerställa att endast personal med rätt kompetens får utföra kritiska moment på arbetsplatsen och följa upp att verksamma personer som vistas på arbetsplatsen har utbildning inom valda fokuskompetenser.

Boka demo

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du kontaktas av oss.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Digital uppföljning av kompetenser.

Vi gör det enkelt för företag att styra och följa upp kompetenskrav på sina arbetsplatser. Du får tillgång till varje individs kompetensbevis från ID06 Kompetensdatabas direkt i tjänsten och kan säkerställa att utvalda fokuskompetenser lever upp till de kravnivåer som ställs på arbetsplatsen, i realtid.

  • Minskar manuellt arbete
  • Kompetensbevis för egen personal och underentreprenörer
  • Styr vilka fokuskompetenser som ska finnas på plats
  • Uppföljning i realtid

Minimera risker med Kompetenser.

Det finns ett stort fokus på arbetsmiljö i byggbranschen. De flesta stora aktörer strävar efter att uppnå nollvision och Arbetsmiljöverket har i uppdrag av Regeringen att jobba med nollvision av arbetsplatsolyckor och dödsfall. Vi vill underlätta för byggföretagen och deras arbetsplatsledning att genom Kompetenshantering på ett enkelt och smidigt sätt få överblick över vilka kompetenser som finns tillgängliga på deras arbetsplatser i realtid, samt enkelt upptäcka riskområden som att till exempel viktiga kompetenser saknas. 

Construction Kompetenser
Construction Kompetenshantering

Smarta funktioner för kompetenskontroll.

Digitala kompetensbevis

Följ upp att varje verksam individ på byggarbetsplatsen har de kompetenser som krävs för arbetet, utan manuell administration. Kompetensbevisen hämtas digitalt via ID06-kortet och ID06 Kompetensdatabas när personen registrerar sig på byggarbetsplatsen.

Fokuskompetenser

Styr kompetenskraven på arbetsplatsen genom att sätta upp vilka fokuskompetenser som ska finnas på plats samt hur många individer eller procentandel av verksamma som ska ha varje kompetens. I personöversikten på arbetsplatsen i Ease Construction har du alltid kontroll över att kravnivåerna uppnås.

Kompetenssök

Hitta kompetenser, snabbt och enkelt, via sökfunktionen i tjänsten. Lika enkelt är det att t ex följa upp vilka individer som saknar utvald fokuskompetens på arbetsplatsen. 

Kom igång med Kompetenser.

Vårt paket Byggarbetsplats Plus Fokuskompetenser innehåller allt du behöver för att få full översikt och uppföljning av kompetenser på byggarbetsplatsen. Styr kompetenskraven på arbetsplatsen genom att sätta upp vilka fokuskompetenser som ska finnas på plats samt hur många individer eller procentandel av verksamma som ska ha varje kompetens.

 

 

Construction Kompetenser Kompetenskrav

Har du tankar och funderingar?

Få en gratis demo!

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du att kontaktas av oss inom en arbetsdag.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Genom våra digitala tjänster kan branschen i helhet spara mycket manuellt arbete på att samla in och hantera kompetensbevis som i sin tur är svårt att överblicka och söka i.”

– Jens Landén, Försäljningschef affärsområde Construction

Ordning och reda på byggarbetsplatsen med Kompetenshantering.

Vill du veta mer om våra tjänster och hur du får full kontroll över kompetenser och uppföljning på din arbetsplats? Kontakta en av våra säljare så hjälper vi dig att komma igång!

 

Här kan du läsa om hur du aktiverar Fokuskompetenser på din arbetsplats i Ease Construction.

Ease Construction

Citat.

Med Fokuskompetenser får platsledningen överblick över vilka kompetenser som finns tillgängliga på deras arbetsplatser i realtid och kan snabbt och enkelt upptäcka riskområden.”

– Jens Landén, Försäljningschef affärsområde Construction

Back to store
Close