Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Kompetenser

Kompetenser består av flera smarta verktyg för att öka säkerheten på arbetsplatsen. Vi underlättar för platsledningen att säkerställa att endast personal med rätt kompetens får utföra kritiska moment på arbetsplatsen och följa upp att verksamma personer som vistas på arbetsplatsen har utbildning inom valda fokuskompetenser.

Boka demo

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av Ease Construction. När du har skickat in formuläret kommer du kontaktas av oss.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Digital uppföljning av kompetenser.

Vi gör det enkelt för företag att styra och följa upp kompetenskrav på sina arbetsplatser. Du får tillgång till varje individs kompetensbevis från ID06 Kompetensdatabas direkt i tjänsten och kan säkerställa att utvalda fokuskompetenser lever upp till de kravnivåer som ställs på arbetsplatsen, i realtid.

  • Minskar manuellt arbete
  • Kompetensbevis för egen personal och underentreprenörer
  • Styr vilka fokuskompetenser som ska finnas på plats
  • Uppföljning i realtid

Minimera risker.

Det finns ett stort fokus på arbetsmiljö i byggbranschen. De flesta stora aktörer strävar efter att uppnå nollvision och Arbetsmiljöverket har i uppdrag av Regeringen att jobba med nollvision av arbetsplatsolyckor och dödsfall. Vi vill underlätta för byggföretagen och deras arbetsplatsledning att på ett enkelt och smidigt sätt få överblick över vilka kompetenser som finns tillgängliga på deras arbetsplatser i realtid, samt enkelt upptäcka riskområden som att till exempel viktiga kompetenser saknas. 

INFOBRIC_EASE_KOMPETENSER

Smarta funktioner för kompetenskontroll.

Digitala kompetensbevis

Följ upp att varje verksam individ på byggarbetsplatsen har den kompetens som krävs för arbetet, utan manuell administration. Kompetensbevisen hämtas digitalt via ID06-kortet och ID06 Kompetensdatabas när personen registrerar sig på byggarbetsplatsen.

Fokuskompetenser

Styr kompetenskraven på arbetsplatsen genom att sätta upp vilka fokuskompetenser som ska finnas på plats samt hur många individer eller procentandel av verksamma som ska ha varje kompetens. I personöversikten på arbetsplatsen i Ease har du alltid kontroll över att kravnivåerna uppnås.

Kompetenssök

Hitta kompetenser, snabbt och enkelt, via sökfunktionen i tjänsten. Lika enkelt är det att t ex följa upp vilka individer som saknar utvald fokuskompetens på arbetsplatsen. 

Kom igång.

Vårt paket Byggarbetsplats Plus Fokuskompetenser innehåller allt du behöver för att få full översikt och uppföljning av kompetenser på byggarbetsplatsen. Styr kompetenskraven på arbetsplatsen genom att sätta upp vilka fokuskompetenser som ska finnas på plats samt hur många individer eller procentandel av verksamma som ska ha varje kompetens.

 

 

Har du tankar och funderingar?

Få en gratis demo av Ease Construction

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av Ease Construction. När du har skickat in formuläret kommer du att kontaktas av oss inom en arbetsdag.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Genom våra digitala tjänster kan branschen i helhet spara mycket manuellt arbete på att samla in och hantera kompetensbevis som i sin tur är svårt att överblicka och söka i.”

– Jens Landén, Försäljningschef affärsområde Construction

Ordning och reda på byggarbetsplatsen.

Vill du veta mer om våra tjänster och hur du få full kontroll över kompetensuppföljningen på din arbetsplats? Kontakta en av våra säljare så hjälper vi dig att komma igång!

 

Här kan du läsa om hur du aktiverar Fokuskompetenser på din arbetsplats i Ease Construction.

Citat.

Med Fokuskompetenser får platsledningen överblick över vilka kompetenser som finns tillgängliga på deras arbetsplatser i realtid och kan snabbt och enkelt upptäcka riskområden.”

– Jens Landén, Försäljningschef affärsområde Construction

Back to store
Close