Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Access

Säkra att endast behöriga personer har access till grindar, manskapsbodar, containrar och andra utrymmen. Ett effektivt och smidigt sätt att skapa ordning och reda där du har full kontroll över rättigheter och scheman på byggarbetsplatsen. Säkerheten ökar, stölderna minskar och arbetet flyter bättre.

Boka demo

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du kontaktas av oss.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Effektiv styrning på byggarbetsplatsen.

På en byggarbetsplats där flera företag arbetar sida vid sida är samordning och översikt viktigt för att skapa en smidig och säker arbetsmiljö. I Ease Construction blir det enkelt att få kontroll över flödet av människor, fordon och maskiner på bygget. Du säkerställer att endast behörig personal kommer in på arbetsplatsen och kan enkelt styra vilka utrymmen de får tillgång till. Utan tidskrävande administration.

  • Öka säkerheten på byggarbetsplatsen - håll obehöriga ute
  • Minska risken för stölder och avbrott
  • Flexibelt system för fordonstrafik och personflöden
  • Full koll på närvaron

Där du styr tillträdet online.

I Ease Construction får du en digital kontrollpanel för att styra access och scheman till alla utrymmen på byggarbetsplatsen, oavsett var du befinner dig. Inregistreringen görs smidigt med hjälp av ID06-kortet eller appen Ease CheckIn och du kan därefter lägga till personen i rätt behörighetsgrupp med ett knapptryck. Systemet uppdateras i realtid och minimerar risken för kostsam väntetid.

Minska risken för stölder och avbrott.

Stölder på byggarbetsplatser uppgår till flera miljarder årligen. Att material och utrustning går förlorade innebär också kostsamma avbrott och förseningar i produktionen. Med ett effektivt inpasseringssystem minimerar du riskerna och får samtidigt möjlighet att skapa förutsättningar för ett säkert och effektivt flöde av människor, maskiner och leveranser på byggarbetsplatsen.

Biometri som smidig accesslösning.

Vi har lång och gedigen erfarenhet av biometri och har sen 2011 tillhandahållit biometrilösningar i UK där vi är en etablerad leverantör av fingeravtrycksläsning. Med biometri identifieras en person genom att läsa av ett biometriskt attribut, där fingeravtryck är det mest klassiska. Biometri ger en effektiv inpassering samtidigt som du kan vara säker på att rätt personer är på arbetsplatsen.

Kontakta oss om du vill veta mer om biometri och hur du skulle kunna använda biometri för access på din arbetsplats.

Har du tankar och funderingar?

Få en gratis demo!

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du att kontaktas av oss inom en arbetsdag.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Lösningar för säker, smidig och nyckelfri access på byggarbetsplatser. ​

Grindstyrning

Styr flödet av personer och fordon för en säker och effektiv byggarbetsplats.

Dörrstyrning

Öka säkerheten och minska risken för stölder och svinn med elektroniska dörrlås. 

Containerlås

Få full kontroll på verktygscontainrar med vårt smarta containerlås.

Smartlås

Mobilt och åverkansfritt dörrlås som öppnas med appen Ease CheckIn. Dela ut digitala nycklar på distans. 

Skalbart system

Vi erbjuder ett skalbart system med ett brett utbud av grindar och olika typer av dörrlås. Det gör det enkelt att utforma en accesslösning efter dina behov.

Smarta funktioner

Med våra tjänster får du flera smarta funktioner på köpet. Exempelvis kan du öppna grindar med appen Ease CheckIn. 

Kundcitat.

Enkelheten var A och O för oss. Vi slipper all tidskrävande nyckelhantering och problemen som kommer med borttappade nycklar.”

– Robert Sjöberg, Arbetsledare Reomti Bygg

Kom igång med Access.

Produkter för smidig hantering av access på byggarbetsplatsen.

Back to store
Close