Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Access

Säkra att endast behöriga personer har access till grindar, manskapsbodar, containrar och andra utrymmen. Ett effektivt och smidigt sätt att skapa ordning och reda där du har full kontroll över rättigheter och scheman på byggarbetsplatsen. Säkerheten ökar, stölderna minskar och arbetet flyter bättre.

Boka demo

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du kontaktas av oss.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Smarta funktioner som hjälper dig få

Effektiv styrning på byggarbetsplatsen.

Grindstyrning

Skapa förutsättningar för ett säkert och effektivt flöde av människor, maskiner och leveranser på byggarbetsplatsen med grindstyrning.

Dörrstyrning

Med ett dörrlås anslutet till Ease Construction ser du till att endast behöriga har tillträde till mannskapsbodar, containrar och andra utrymmen.

Containerlås

Containerlås är ett effektivt och smidigt sätt att skapa ordning och reda där du har full kontroll över rättigheter och scheman på byggarbetsplatsen.

Smartlås

Ease Smart Lock ökar säkerheten för både verksamma och boende. Inga obehöriga kommer in och de boende kan känna sig trygga med att de verksamma enbart har tillträda under schemalagd tid och inga nycklar är på villovägar.

Effektiv styrning på byggarbetsplatsen.

På en byggarbetsplats där flera företag arbetar sida vid sida är samordning och översikt viktigt för att skapa en smidig och säker arbetsmiljö. I Ease Construction blir det enkelt att få kontroll över flödet av människor, fordon och maskiner på bygget. Du säkerställer att endast behörig personal kommer in på arbetsplatsen och kan enkelt styra vilka utrymmen de får tillgång till. Utan tidskrävande administration.

Där du styr tillträde online.

I Ease Construction får du en digital kontrollpanel för att styra access och scheman till alla utrymmen på byggarbetsplatsen, oavsett var du befinner dig. Inregistreringen görs smidigt med hjälp av ID06-kortet eller appen Ease CheckIn och du kan därefter lägga till personen i rätt behörighetsgrupp med ett knapptryck. Systemet uppdateras i realtid och minimerar risken för kostsam väntetid.

Minska risken för stölder och avbrott.

Stölder på byggarbetsplatser uppgår till flera miljarder årligen. Att material och utrustning går förlorade innebär också kostsamma avbrott och förseningar i produktionen. Med ett effektivt inpasseringssystem minimerar du riskerna och får samtidigt möjlighet att skapa förutsättningar för ett säkert och effektivt flöde av människor, maskiner och leveranser på byggarbetsplatsen.

Biometri som smidig accesslösning.

Vi har lång och gedigen erfarenhet av biometri och har sen 2011 tillhandahållit biometrilösningar i UK där vi är en etablerad leverantör av fingeravtrycksläsning. Med biometri identifieras en person genom att läsa av ett biometriskt attribut, där fingeravtryck är det mest klassiska. Biometri ger en effektiv inpassering samtidigt som du kan vara säker på att rätt personer är på arbetsplatsen.

 

Kontakta oss om du vill veta mer om biometri och hur du skulle kunna använda biometri för access på din arbetsplats.

Öka säkerheten på byggarbetsplatsen

Minska riska för stälder och avbrott

Flexibelt system för fordonstrafik och personalflöden

Full koll på närvaron.

Säker inpassering med grindstyrning.

Styr flödet av människor och fordon till och från byggarbetsplatsen.

Skapa förutsättningar för ett säkert och effektivt flödet av människor, maskiner och leveranser på byggarbetsplatsen med grindstyrning. Genom att säkra att grindar endast kan öppnas av behöriga personer med effektiv grindstyrning. Ett smidigt sätt att skapa ordning och reda där du har full kontroll över rättigheter och scheman på byggarbetsplatsen. Säkerheten ökar, stölderna minskar och arbetet flyter bättre.

Smidig lösning för alla projekt.

Öka säkerheten och minska riskerna med hjälp av dörrlås.

Skapa förutsättningar för en säker och effektiv byggarbetsplats. Med ett dörrlås anslutet till Ease Construction ser du till att endast behöriga har tillträde till manskapsbodar, containrar och andra utrymmen. Med dörrstyrning slipper du oroa dig för inbrott och stölder och får full koll på vilka som rör sig på bygget.

Allt görs digitalt.

Få full koll på dina verktygscontainrar med containerlås.

Säkra att containrar endast kan öppnas av behöriga personer genom att sätta in en extra vägg tillsammans med vårt dörrlås. Containerlås är ett effektivt och smidigt sätt att skapa ordning och reda där du har full kontroll oöver rättigheter och scheman på byggarbetsplatsen.

För en nycklfri vardag.

Smartlås, en trygghet för alla inblandade.

Ease Smart Lock ökar säkerheten för både verksamma och boende. Inga obehöriga kommer in och de boende kan känna sig trygga med att de verksamma enbart har tillträda under schemalagd tid och att inga nycklar är på villovägar. Smartlås är diskret och syns inte alla på utsidan utav dörren utan monteras helt på insidan. De boende kan använda sin vanliga nyckel parallellt.

Kundcitat.

Enkelheten var A och O för oss. Vi slipper all tidskrävande nyckelhantering och problem som kommer med borttappade nycklar."

- Robert Sjöberg, Arbetsledare Reomti Bygg.

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Det finns två sätt, antingen genom en beställning till oss på Infobric så hjälper vi dig, eller genom en systemadministratör för er systemklient.

 

Starta via Infobric

Avsluta och arkivera via Infobric

Det finns två sätt, antingen genom en beställning till oss på Infobric så hjälper vi dig, eller genom en användaradministratör för er systemklient.

 

Systemanvändare via Infobric

För att få full tillgång till sin systemklient krävs ett grundavtal, detta gäller både nya och gamla kunder till Infobric.

 

Registrera företag för grundavtal

För att lägga till en regbox i Infobric Ease behöver du ha konfiguratörsrättigheter till arbetsplatsen.

 

Anslut en regbox

Ta bort enhet via Infobric

 

Om rättighet saknas kan du beställa borttagning genom oss.

Instruktioner för detta finns här:

 

Lägg till/ta bort platsadministratör och konfiguratör

Bli uppringd av en säljare.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Back to store
Close