Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Öppna fordonsgrindar smidigt med mobilen

Öppna fordonsgrindar smidigt med mobilen

Att hantera in- och utflödet av transportfordon kan vara krångligt. Vi har gjort det enkelt. Nu kan våra fordonsgrindar öppnas med mobilen.

Använd fjärröppning i appen Ease CheckIn för att underlätta för transportfordon på byggarbetsplatsen. Fordonsgrinden öppnas smidigt – även på distans.

 

För att öppna fordonsgrindar krävs åtkomst enligt traditionell rättighetshantering i Ease Construction. Dessutom måste inställningen ”Tillåt fjärröppning av fordonsgrindar med appen Ease CheckIn” aktiveras på individnivå. Denna inställning visas på sidan ”Avancerat” i detaljfönstret för en person.

 

När inställningen är aktiverad syns menyalternativet ”Fordonsgrindar” på arbetsplatsen i appen. För att öppna en fordonsgrind behöver du känna till dess serienummer. Fjärröppning bör endast användas av ett fåtal betrodda personer som öppnar grindar åt transportfordon.

Ease CheckIn

Med appen i mobilen är det lätt att hålla den elektroniska personalliggaren uppdaterad. Ease CheckIn är precis som alla andra produkter från Infobric kopplad till webbtjänsten Ease Construction. Det innebär att ansvarig får full överblick över närvaro och behörighet på alla arbetsplatser, oavsett om närvaron registreras via app, regbox eller grind. 

Back to store
Close