Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Påminnelsefunktion

Att glömma bort att registrera närvaro är ett minne blott. Användaren kan enkelt sätta påminnelser för in- och utcheckning i appen Ease CheckIn. Påminnelsen dyker upp som en notis i telefonen vid valt klockslag om du glömt checka in/ut.

Bli kontaktad

Har du tankar och funderingar? Vi hjälper dig. När du har skickat in formuläret kommer du att bli kontaktad av en av våra säljare.

Jag godkänner Integritetspolicy

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt bort att checka in?

Brukar du komma på att du inte har checkat in på arbetsplatsen lagom till fikat eller lunchen? Sätt en påminnelse i appen Ease CheckIn! Du ställer enkelt in påminnelser för både in- och utcheckning och får upp en notis direkt i mobilen om du har glömt checka in.

Sätt hur många påminnelser du vill!

Checkar du in eller ut olika tider under veckodagarna? Inga problem! Du kan enkelt lägga till och ta bort påminnelser, ändra tider och välja vilka veckodagar som påminnelsen ska gälla. Du kan också enkelt tillfälligt stänga av eller sätta på påminnelsen.

Lägg till som widget

Tips! Ännu enklare blir incheckningen om du lägger till appen som en widget direkt på telefonens startskärm. Checka in och ut direkt på startskärmen. Smidigt!

Webinar om alla smarta funktioner i appen!

Den 22a februari sände vi ett webinar där vi berättade mer om påminnelser och alla andra smarta funktioner i appen Ease CheckIn, och hur du kan utnyttja appen på ditt projekt för att underlätta vardagen.

I Ease Construction finner du en rad

Smarta funktioner.

Alla smarta funktioner är integrerade med Ease Construction som ger dig ett system för alla tjänster. Den digitala plattformen Ease Construction ger enkel access, en komplett överblick och smidig hantering av bland annat personalliggare, inpassering och uppföljning av kompetenser. Samtidigt får du möjliget till att utnyttja en rad smarta funktioner som bidrar till att du kan jobba ännu mer effektivt.
Geofence
Geofence
Läs mer
Aktivera krav på närvaro inom ett digitalt avgränsat område vid incheckning med appen Ease CheckIn. Med virtuella staket runt projektet kan du vara säker på att alla är på plats på bygget när de checkar in, så att du har en uppdaterad närvarolista vid till exempel en evakuering.
Öppna fordonsgrindar med mobilen
Öppna fordonsgrindar med mobilen
Läs mer
Att hantera in- och utflödet av transportfordon kan vara krångligt. Vi har gjort det enkelt! Öppna våra fordonsgrindar med appen Ease CheckIn för att underlätta för transportfordon på byggarbetsplatsen - även på distans.
Meddelandefunktion
Meddelandefunktion
Läs mer
Med meddelandefunktion i Ease CheckIn kan platsadministratörer smidigt skicka meddelanden till alla på arbetsplatsen. Funktionen underlättar informationsflöden på en byggarbetsplats, och ser till att alla får samma information samtidigt.
Tidsinställda påminnelser
Tidsinställda påminnelser
Läs mer
Sätt påminnelser i appen för att komma ihåg att checka in och ut från arbetsplatsen. Påminnelsen dyker upp som en notis i telefonen vid valt klockslag om du glömmer checka in/ut.
Öppna rotationsgrindar med mobilen
Öppna rotationsgrindar med mobilen
Läs mer
Använd fjärröppning i appen Ease CheckIn för att underlätta insläpp av besökare på arbetsplatsen utan att behöva uppsöka rotationsgrinden och läsa ett kort. Rotationsgrinden öppnas smidigt – även på distans.
Platsbaserade påminnelser
Platsbaserade påminnelser
Läs mer
Ställ in platsbaserade påminnelser i appen Ease CheckIn för in- och utcheckning i ett geofenceområde. Påminnelsen plingar till som en notis i telefonen om du glömmer checka in/ut.
Föregående
Nästa

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Det finns två sätt, antingen genom en beställning till oss på Infobric så hjälper vi dig, eller genom en systemadministratör för er systemklient.

 

Starta via Infobric

Avsluta och arkivera via Infobric

Det finns två sätt, antingen genom en beställning till oss på Infobric så hjälper vi dig, eller genom en användaradministratör för er systemklient.

 

Systemanvändare via Infobric

För att få full tillgång till sin systemklient krävs ett grundavtal, detta gäller både nya och gamla kunder till Infobric.

 

Registrera företag för grundavtal

För att lägga till en regbox i Infobric Ease behöver du ha konfiguratörsrättigheter till arbetsplatsen.

 

Anslut en regbox

Ta bort enhet via Infobric

 

Om rättighet saknas kan du beställa borttagning genom oss.

Instruktioner för detta finns här:

 

Lägg till/ta bort platsadministratör och konfiguratör

Bli uppringd av en säljare.

Jag godkänner Integritetspolicy
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Fortsätt handla
Stäng