Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Översikt Specifikationer

Ease CheckIn

Översikt Specifikationer

Det enkla sättet att registrera närvaro. Med appen Ease CheckIn sköts in- och utcheckning enkelt i Infobrics personalliggare med hjälp av mobilen. Det är ett perfekt alternativ för byggarbetsplatser som jobbar i projekt där det krävs en mobil lösning för personalliggare. Appen har dessutom flera smidiga funktioner för att underlätta vardagen. All hantering görs i appen eller i webbtjänsten Infobric Site.

Infobric Construction

Sälj

Sverige

+46(0)36 - 34 03 02

info@infobric.se

Pris:

kr

Beskrivning

Smidigt för användaren.

Alla användare får automatiskt upp de arbetsplatser där de är tillagda och kan se detaljerad information om arbetsplatser med bland annat visning på karta. De kan enkelt granska sina in- och utcheckningar och även checka in- och ut medarbetare om arbetsplatsen tillåter det. Det går smidigt att göra arbetsplatsen till favorit för snabb åtkomst.

Att glömma bort att registrera närvaro är ett minne blott, användaren kan enkelt sätta påminnelser för in- och utcheckning. Ännu smidigare går det att registrera närvaro om användaren sätter Ease CheckIn som en widget på startskärmen.

Enkelt för platsledning.

Ansvarig kan välja om användarna ska kunna lägga till sig själva innan de checkar in för första gången eller om användarna ska läggas till i personalliggaren först. Det går även att ställa in om arbetsplatsen ska vara sökbar i appen, eller att helt inaktivera appen på arbetsplatsen.

Slipp krångel med nyckelhantering med smidigt smartlås.

Förutom att checka in och checka ut, där Ease CheckIn är byggbranschens mest använda app för närvaroregistrering, har appen flera smidiga användningsområden. Använd till exempel appen för att hantera Ease Smart Lock, ett elektroniskt och mobilt dörrlås för en nyckelfri byggarbetsplats.

Håll personer uppdaterade med hjälp av meddelandefunktion

En av de största utmaningarna på en byggarbetsplats är att nå ut till alla med viktig information. Med meddelandefunktion i Ease CheckIn kan platsadministratörer smidigt skicka meddelanden till alla på arbetsplatsen. Funktionen underlättar informationsflöden på en byggarbetsplats, och ser till att alla får samma information samtidigt.

Digitalt staket med geofence

Aktivera krav på närvaro inom ett digitalt avgränsat område vid incheckning med appen Ease CheckIn. Med virtuella staket runt projektet kan du vara säker på att alla är på plats på bygget när de checkar in, så att du har en uppdaterad närvarolista vid till exempel en evakuering. 

Öppna fordonsgrindar smidigt med mobilen.

Att hantera in- och utflödet av transportfordon kan vara krångligt. Vi har gjort det enkelt. Nu kan våra fordonsgrindar öppnas med appen!

 

Använd fjärröppning för att underlätta för transportfordon på byggarbetsplatsen. Fordonsgrinden öppnas smidigt – även på distans. Se hur enkelt det fungerar.

Kostnadsfri och redo att börja användas.

Appen är gratis och finns för både iOS och Android.

Enkel administration.

Administration görs smidigt direkt i webbtjänsten där du har full koll på tillträden och rättigheter.

Smidig inpassering.

Inga kort, koder eller nycklar som kan tappas bort. Fingret läses snabbt in och ger en effektiv inpassering.

Bättre kontroll.

Håll obehöriga borta och säkerställ att rätt personer är på arbetsplatsen. Det är möjligt att även få kontroll på närvaro i samma avläsning.

Har du tankar och funderingar?

Infobric Construction hjälper dig.

Vill du veta mer eller köpa någon av våra tjänster och produkter? Kontakta din regionala säljare här eller kontakta oss på +46(0)36 – 34 03 02

Jag godkänner Integritetspolicy
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ease Construction

Information

Modellbeskrivning

Produkttyp

Pris
0

Ladda ner appen kostnadsfritt

IOS

Android

Fortsätt handla
Stäng