Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Webinars

Infobric Group arrangerar under våren ett flertal webinars för att bidra till att skapa en säker och effektiv arbetsplats. Vi bjuder bland annat in representanter från branschen för att diskutera utmaningar, möjligheter och konkreta insatser. Se till att anmäla dig och boka upp datumen i kalendern redan idag!

Kommande webinars.

15 juni kl 09.00

Vill du vara med och stoppa fusket? Tillsammans bygger vi Sverige med seriösa aktörer.

Infobric och JM har tillsammans tagit fram den digitala tjänsten Leverantörsuppföljning som säkerställer transparens och kontroll i alla led på byggarbetsplatsen och som sparar tid och pengar genom att digitalisera hela kedjan av underleverantörer från upphandling till uppföljning.

 

Följ med under 45 minuter och hör JM och Infobric berätta om varför Leverantörsuppföljning togs fram, hur tjänsten ska stoppa fusket på Sveriges abetsplatser och hur framtiden ser ut.

24 juni kl 08.00

Säkra arbetsplatser med rätt kompetenser.​

Vill du veta mer om digitala lösningar som bidrar till säkrare byggarbetsplatser? 


Missa inte vårt webinar om vår digitala tjänst för uppföljning och kontroll av kompetenser på arbetsplatsen. 

 

Deltar på webinaret gör Peter Nilsson från ID06 kompetensdatabas, Per Sjögren från Veidekke och Jens Landén, Björn Svennenfors och Evelina Karting från Infobric Construction

Genomförda webinars.

Onsdag den 28 april

Safe Construction Summit​

Safe Construction Summit, ett digitalt forum kring säkerhet och hållbarhet i byggbranschen, sändes live från Sheraton Hotell den 28 april.

 

Vi samlade branschens aktörer till årets viktigaste samtal i samband med Världsarbetsmiljödagen. Förutom en spännande paneldiskussion hade vi också bjudit in flera intressanta föreläsare som berättade om konkreta insatser, lärdomar och innovativa utvecklingsprojekt för att stärka säkerheten på våra byggarbetsplatser.

Fredag den 26 mars 08:00

Smarta lösningar för komplexa byggprojekt.

Stora byggprojekt är förknippade med hög komplexitet och många utmaningar. Säker arbetsmiljö, rätt och smidig kommunikation, kompetensanalys, långsiktigt hållbara arbetssätt och möjligheter för innovation och framtidsvision. Allt detta under tidspressade situationer och budgetkrav. Vi bjöd in representanter från några av Sveriges största byggprojekt för att diskutera utmaningar, lösningar och digitalisering.

Tisdag den 30 mars 14:00

Håll Nollan - Ingen ska skadas på våra byggen!

Infobric Group deltog i ett webinar med Håll Nollan för att presentera hur digitala tjänster kan bidra till ökad säkerhet i byggbranschen. Under webinaret berättade vi dessutom om ett par spännande utvecklingsprojekt som vi nu driver tillsammans med branschen.

Fredag den 23 april

Infobric Fleet för Hantverkare

Hur kan ditt arbete effektiviseras med digitala verktyg?

Den 23 april 14:00 presenterades de tjänster som vi tillsammans med våra kunder har utvecklat för att förenkla vardagen för dig som hantverkare.

 

I studion hade vi med gäster från branschen som lyckats med sin digitaliseringsresa. De berättade om utmaningar, vardagsproblem och deras syn på digitala verktyg.

Fredag den 23 april

Large Fleets

Hur får man kostnadskontroll på en fordonspark med hundratals bilar?

 

Den 23 april höll vi ett lanseringsevent av Infobric Fleet för stora fordonsparker. Vi lanserade vårt specialpaket med både gamla och helt nya smarta digitala tjänster för dig som vill ha koll på vad fordonsparken faktiskt kostar.

Om koncernen.

Infobric Group är en nordisk digitaliserings-partner för ett hållbart samhälls-byggande.

Vi tillhandahåller en verktygslåda av nyckelfärdiga tjänster som är redo att integreras i våra kunders digitala ekosystem. Vår mission är att skapa socialt hållbara och resurseffektiva arbetsplatser, där de tjänster vi levererar gör jobbet säkrare och enklare för hundratusentals människor varje dag. Samtidigt som vi bidrar till sund konkurrens mellan företag. Infobric ägs av Summa Equity som investerar i lösningar på globala utmaningar inom hållbarhet.

Kontakta oss.

Infobric Sverige

Back to store
Close