Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Webinars

Infobric Group arrangerar under våren ett flertal webinars för att bidra till att skapa en säker och effektiv arbetsplats. Vi bjuder bland annat in representanter från branschen för att diskutera utmaningar, möjligheter och konkreta insatser. Se till att anmäla dig och boka upp datumen i kalendern redan idag!

Kommande webinars.

Fredag den 23 april

Infobric Fleet för hantverkare

Hur kan ditt arbete effektiviseras med digitala verktyg?

 

Den 23 april 14:00 presenteras de tjänster som vi tillsammans med våra kunder har utvecklat för att förenkla vardagen för dig som hantverkare.

 

I studion har vi med gäster från branschen som lyckats med sin digitaliseringsresa. De berättar om utmaningar, vardagsproblem och deras syn på digitala verktyg.

Fredag den 23 april

Large Fleets

Hur får man kostnadskontroll på en fordonspark med hundratals bilar?

Välkommen till vårt lanseringsevent av Infobric Fleet för stora fordonsparker. Klockan 10:00 23:e april lanserar vi vårt specialpaket med både gamla och helt nya smarta digitala tjänster för dig som vill ha koll på vad fordonsparken faktiskt kostar. 

Onsdag den 28 april

Safe Construction Summit​

Vi bjuder in till Safe Construction Summit – ett digitalt forum kring säkerhet och hållbarhet i byggbranschen. Den 28 april kl 10:00 samlar vi branschens aktörer till årets viktigaste samtal i samband med Världsarbetsmiljödagen.

 

Förutom en spännande paneldiskussion har vi också bjudit in flera intressanta föreläsare som berättar om konkreta insatser, lärdomar och innovativa utvecklingsprojekt för att stärka säkerheten på våra byggarbetsplatser.

Om koncernen.

Infobric Group är en nordisk digitaliserings-partner för ett hållbart samhälls-byggande.

Vi tillhandahåller en verktygslåda av nyckelfärdiga tjänster som är redo att integreras i våra kunders digitala ekosystem. Vår mission är att skapa socialt hållbara och resurseffektiva arbetsplatser, där de tjänster vi levererar gör jobbet säkrare och enklare för hundratusentals människor varje dag. Samtidigt som vi bidrar till sund konkurrens mellan företag. Infobric ägs av Summa Equity som investerar i lösningar på globala utmaningar inom hållbarhet.

Genomförda webinars.

Fredag den 26 mars 08:00

Smarta lösningar för komplexa byggprojekt.

Stora byggprojekt är förknippade med hög komplexitet och många utmaningar. Säker arbetsmiljö, rätt och smidig kommunikation, kompetensanalys, långsiktigt hållbara arbetssätt och möjligheter för innovation och framtidsvision. Allt detta under tidspressade situationer och budgetkrav. Vi har bjudit in representanter från några av Sveriges största byggprojekt för att diskutera utmaningar, lösningar och digitalisering.

Tisdag den 30 mars 14:00

Håll Nollan - Ingen ska skadas på våra byggen!

Infobric Group deltar i ett webinar med Håll Nollan för att presentera hur digitala tjänster kan bidra till ökad säkerhet i byggbranschen. Under webinaret berättar vi dessutom om ett par spännande utvecklingsprojekt som vi nu driver tillsammans med branschen.

 

 

Kontakta oss.

Infobric Sverige

Back to store
Close