Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Kontakt

Infobric Blastmanager

Support:

Kontaktuppgifter:

Öppettider:

vardagar: 07:30 – 16:30

Övrig tid:

Dag före julafton, nyårsafton, långfredag & midsommarafton: 07:30 – 12:00

Fjärrsupport

Vi kan fjärrstyra din PC eller surfplatta för att visa hur våra tjänster fungerar. Om du har kommit överens om en tid med kundsupport eller kontaktperson kan du klicka på länken nedan för att starta nödvändig programvara.

Kontor:

Jönköping

Gjuterigatan 9

553 18 Jönköping

+46 (0)36 – 34 03 02

info@infobric.se

Se i Google maps

Kontaktuppgifter:

Evelina Karting

Business Developer SE

Sverige

+46(0)73 370 30 48

evelina.karting@infobric.com

Vanliga frågor och svar

Det är Super User som ändrar detta under lageradministration (både ger åtkomst eller ta bort åtkomst).

En Super User är en överordnad användare som kan hantera andra användare och göra inställningar för företag. Super User har inte tillgång till juridiska dokument (räddningsplaner, sprängplaner).

Ja, det är det. Lägg till övningar i projektet, skapa borr- och räddningsplan, borrare laddar ner Drill-app från Google Play eller App Stor och fyller i korrekt håldata.

För att få produktkostnaderna i den ekonomiska rapporten måste du först skapa en prislista. Denna prislista måste vara giltig under hela projektets varaktighet och måste innehålla priser för var och en av de använda produkterna. Under projektegenskaper ska du även välja vilken prislista som ska användas för det aktuella projektet.

I Blastmanager kan du komma åt fler användare. En användare består av en roll (t.ex. bergsprängare, tillsyn, bergsprängningschef) och ett företag. Du kan enkelt växla mellan de olika användarna genom att klicka på ditt namn uppe till höger.

För det har skett en förändring sedan sist det var en inloggning.

Skicka meddelande

Back to store
Stäng