Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

As-Built

Med As-Built hämtar du dina borrade hål direkt från borriggen in i Blastmanager.

Boka demo

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du kontaktas av oss.

Jag godkänner Integritetspolicyn

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hämta dina borrade hål direkt från borriggen in i Blastmanager. Välj att se borrhålen i 3D-vy eller 2D-vy på karta. Du får smidigt tillgång till all data du behöver och kommentarer om avvikelser.

 

As-Built ger dig information om utförda borrningar och automatiserar hela borrapporten. Data genereras av sensorer på riggen och kan smidigt kompletteras med kommentarer från borraren. All data överförs automatiskt till Blastmanager med maskinstyrsystemens molnlösningar. Med As-Built får du en effektiv och säker kommunikation mellan borrare och bergsprängare.

Data som överförs:

 • Tidpunkt
 • Position
 • Faktisk ansett och teoretisk botten
 • Borrdimension
 • Felkod
 • Egendefinierade kommentarer
 • Borriggsoperatör
 • Namn på borrigg
 • Borrplan
 • Hålreferens
 • Vinkel *
 • Riktning *
 • Borrdjup *

 

*Beräknat
Kan variera för olika typer av maskinstyrningssystem.

Se borrhålen i roterande 3D vy eller 2D vy på karta med all data och kommentarer om avvikelser.

Du importerar enkelt borrplaner till projektet. I importalternativet ser du namn på borrplan, riggens id, vem som är borroperatör samt tidpunkt om planen hämtats tidigare.

Du kan smidigt välja vilka hål som ska ingå i en salva med hjälp av Polygonmarkeringen, direkt från din importerade borrplan.

As-Built är en tillvalsmodul i Blastmanager och kräver att du har ett GPS-system på borriggen.

Infobric Blastmanager

Vi gör säkerheten enklare.

Blastmanager är en komplett tjänst som hjälper dig att hantera och samordna ditt sprängningsarbete på ett säkert och effektivt sätt. Vårt mål är att du som sprängentreprenör ska kunna möta kundens och myndigheternas krav på sprängningsarbeten på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt – helt digitalt. Dessutom har vi många användbara verktyg som underlättar din vardag.

Bevakningsplan
Bevakningsplan
Läs mer
Gör en grafisk bevakningsplan som omfattar både människor, trafik och kommunikation under sprängningen. Snabbt och enkelt med drag-and-drop funktion av symbolerna på kartan.
Borrapport
Borrapport
Läs mer
Borroperatören kan enkelt dokumentera borrningen i systemet på en surfplatta eller mobil, via appen DrillApp.
Rapportunderlag Dolor
Rapportunderlag Dolor
Läs mer
Vid upptäckt av kvarblivet odetonerat sprängämne, dolor kan händelser och åtgärder på ett enkelt sätt dokumenteras i Ease Blastmanager.
Salvdesign
Salvdesign
Läs mer
Här kan du planera hur varje salva ska utföras. Du anger var, när och hur slavan ska skjutas och beräknar volymer, laddningsmängder och sprängningsförlopp.
Sprängjournal
Sprängjournal
Läs mer
Efter utförd sprängning skapar du en Sprängjournal med faktiska data för salvan.
SJA
SJA
Läs mer
Safe Job Analysis är ett säkerhetsverktyg som kan användas för att definiera och kontrollera faror som är förknippade med en viss process, ett visst jobb eller en viss procedur.
Sprängplan
Sprängplan
Läs mer
Med Blastmanager upprättar du enkelt en komplett och detaljerad Riskanalys. I analysen utvärderar du alla riskmoment före samt efter tilltagna åtgärder.
Tändplan
Tändplan
Läs mer
Här kan du koppla upp din hårdvara för vibrationsmätning från de flesta leverantörerna och få automatisk överföring av data från mätinstrumenten.
Föregående
Nästa

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Det är Super User som ändrar detta under lageradministration (både ger åtkomst eller ta bort åtkomst).

En Super User är en överordnad användare som kan hantera andra användare och göra inställningar för företag. Super User har inte tillgång till juridiska dokument (räddningsplaner, sprängplaner).

Ja, det är det. Lägg till övningar i projektet, skapa borr- och räddningsplan, borrare laddar ner Drill-app från Google Play eller App Stor och fyller i korrekt håldata.

För att få produktkostnaderna i den ekonomiska rapporten måste du först skapa en prislista. Denna prislista måste vara giltig under hela projektets varaktighet och måste innehålla priser för var och en av de använda produkterna. Under projektegenskaper ska du även välja vilken prislista som ska användas för det aktuella projektet.

I Blastmanager kan du komma åt fler användare. En användare består av en roll (t.ex. bergsprängare, tillsyn, bergsprängningschef) och ett företag. Du kan enkelt växla mellan de olika användarna genom att klicka på ditt namn uppe till höger.

För det har skett en förändring sedan sist det var en inloggning.

Bli uppringd av en säljare.

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Stäng