Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Grindstyrning

Säkra att grindar endast kan öppnas av behöriga personer med effektiv grindstyrning. Ett smidigt sätt att skapa ordning och reda där du har full kontroll över rättigheter och scheman på byggarbetsplatsen. Säkerheten ökar, stölderna minskar och arbetet flyter bättre.

Boka demo

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du kontaktas av oss.

Jag godkänner Integritetspolicy

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Styr flödet av

Människor och fordon.

Access Schema och rättigheter Grindstyrning Dörrstyrning

Accesshantering av människor och fordon.

Skapa förutsättningar för ett säkert och effektivt flöde av människor, maskiner och leveranser på byggarbetsplatsen med grindstyrning.

Med en Controlbox ansluten till Infobric Site ser du till att endast behöriga har tillträde till persongrindar och fordonsgrindar.

Smidig lösning för alla projekt.

Controlboxen är tillverkad för att tåla de tuffa förutsättningarna som råder på en byggarbetsplats. Den är enkel att flytta runt till andra grindar - eller vidare till nya projekt.

Vid köp av våra grindar ingår controlboxen. Koppla bara boxen till grindstyrningen eller det elektriska låset på dörren och den är redo att börja användas.

Säker inpassering med kort.

De verksamma på arbetsplatsen behöver bara läsa sitt ID06-kort på den medföljande kortläsaren för att få tillträde. Obehöriga stannar utanför.

All grindstyrning görs digitalt.

Tillträden hanteras smidigt i webbtjänsten Infobric Site. Du sätter enkelt upp rättighetsscheman för respektive grind och lägger till de personer som ska ha behörighet. Få full koll över arbetsplatsen med hjälp av grindstyrning.

Access Schema och rättigheter Gridnstyrning

Grindstyrning i Ease CheckIn

Hantera fordonstransporter och besökare smidigt med mobilen.

Använd fjärröppning i appen Ease CheckIn för att smidigt öppna grindar åt transportfordon och underlätta transporter och leveranser. Lika smidigt går det att använda funktionen för att öppna rotationsgrindar åt besökare.

Inställningen gör du enkelt i Infobric Site. När inställningen är aktiverad syns menyalternativet ”Grindar” på arbetsplatsen i appen för de personer som har behörighet. 

Biometrisk access

Biometri som effektiv accesslösning.

Vi har lång och gedigen erfarenhet av biometri och har sen 2011 tillhandahållit biometrilösningar i UK där vi är en etablerad leverantör av fingeravtrycksläsning. Med biometri identifieras en person genom att läsa av ett biometriskt attribut, där fingeravtryck är det mest klassiska. Biometri ger en effektiv inpassering samtidigt som det finns en positiv säkerhetsaspekt i biometri, då du kan vara säker på att rätt personer är på arbetsplatsen.

Kontakta oss om du vill veta mer om biometri och hur du skulle kunna använda biometri för grindstyrning.

Kom igång med access.

Access är en av alla smarta tjänster som du hittar i vårt standardpaket. Standardpaketet hjälper dig att öka säkerheten och produktiviteten med flera smarta funktioner för behörighetsstyrning, kommunikation och uppföljning.

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Det finns två sätt, antingen genom en beställning till oss på Infobric så hjälper vi dig, eller genom en systemadministratör för er systemklient.

 

Starta via Infobric

Avsluta och arkivera via Infobric

Det finns två sätt, antingen genom en beställning till oss på Infobric så hjälper vi dig, eller genom en användaradministratör för er systemklient.

 

Systemanvändare via Infobric

För att få full tillgång till sin systemklient krävs ett grundavtal, detta gäller både nya och gamla kunder till Infobric.

 

Registrera företag för grundavtal

För att lägga till en regbox i Infobric Ease behöver du ha konfiguratörsrättigheter till arbetsplatsen.

 

Anslut en regbox

Ta bort enhet via Infobric

 

Om rättighet saknas kan du beställa borttagning genom oss.

Instruktioner för detta finns här:

 

Lägg till/ta bort platsadministratör och konfiguratör

Boka demo.

Jag godkänner Integritetspolicy
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Fortsätt handla
Stäng