Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Grindstyrning

Säkra att grindar endast kan öppnas av behöriga personer med effektiv grindstyrning. Ett smidigt sätt att skapa ordning och reda där du har full kontroll över rättigheter och scheman på byggarbetsplatsen. Säkerheten ökar, stölderna minskar och arbetet flyter bättre.

Boka demo

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du kontaktas av oss.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Styr flödet av människor och fordon.

Skapa förutsättningar för ett säkert och effektivt flöde av människor, maskiner och leveranser på byggarbetsplatsen med grindstyrning.

 

Med en Controlbox ansluten till Ease Construction ser du till att endast behöriga har tillträde till grindar. 

Smidig lösning för alla projekt.

Controlboxen är tillverkad för att tåla de tuffa förutsättningarna som råder på en byggarbetsplats. Den är enkel att flytta runt till andra grindar – eller vidare till nya projekt.

 

Vid köp av våra grindar ingår controlboxen. Koppla bara boxen till grindstyrningen eller det elektriska låset på dörren och den är redo att börja användas.

Säker inpassering med grindstyrning.

De verksamma på arbetsplatsen behöver bara läsa sitt ID06-kort på den medföljande kortläsaren för att få tillträde. Obehöriga stannar utanför.

Allt grindstyrning görs digitalt.

Tillträden hanteras smidigt i webbtjänsten Ease Construction. Du sätter enkelt upp rättighetsscheman för respektive grind och lägger till de personer som ska ha behörighet. Få full koll över arbetsplatsen med hjälp av grindstyrning.

Hantera fordonstransporter smidigt med mobilen.

Använd fjärröppning i appen Ease CheckIn för att smidigt öppna grindar åt transportfordon för att underlätta transporter och leveranser.

 

Inställningen gör du enkelt i Ease Construction. När inställningen är aktiverad syns menyalternativet “Fordonsgrindar” på arbetsplatsen i appen för de personer som har behörighet. Läs mer om hur du gör.  

Biometri som effektiv accesslösning.

Vi har lång och gedigen erfarenhet av biometri och har sen 2011 tillhandahållit biometrilösningar i UK där vi är en etablerad leverantör av fingeravtrycksläsning. Med biometri identifierar en person genom att läsa av ett biometriskt attribut, där fingeravtryck är det mest klassiska. Biometri ger en effektiv inpassering samtidigt som det finns en positiv säkerhetsaspekt i biometri, då du kan vara säker på att rätt personer är på arbetsplatsen.

 

Kontakta oss om du vill veta mer om biometri och hur du skulle kunna använda biometri för grindstyrning.

Har du tankar och funderingar?

Få en gratis demo!

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du att kontaktas av oss inom en arbetsdag.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Kom igång med grindstyrning.

Controlbox.

Controlboxen hjälper dig styra grindarna.

Ease CheckIn.

Hantera fordonstransporter direkt i mobilen.

Våra persongrindar.

Se vårt utbud av rotationsgrindar och gånggrindar.

Våra fordonsgrindar.

Se vårt utbud av skjutgrindar, vikgrindar och slaggrindar.

Ett system för allt.

Våra tjänster inom Construction ger dig full kontroll på vilka individer och företag som befinner sig på din arbetsplats och möjligheten att styra vilka behörigheter de har. Den digitala plattformen ger enkel access, en komplett överblick och smidig hantering av bland annat personalliggare, inpassering och uppföljning av kompetenser.

Back to store
Close