Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Personalliggare

Personalliggaren i Ease Construction bygger på ID06-standarden som går snabbt att komma igång med. Skaffa Regboxen eller ladda ner appen Ease CheckIn, starta upp arbetsplatsen i tjänsten och du har en personalliggare som uppfyller lagkraven. Systemet är webbaserat och du kommer åt det var du än befinner dig.

Boka demo

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du kontaktas av oss.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Håll koll på närvaron med personalliggare.

En elektronisk personalliggare är en digital närvaroregistrering som håller koll på vilka som befinner sig på byggarbetsplatsen och underlättar jobbet med att hålla obehöriga personer borta. Sedan den 1 januari 2016 är det lag på elektronisk personalliggare i byggbranschen. Skatteverket gör oanmälda besök för att kontrollera att lagen följs och om brister hittas innebär det kontrollavgifter.

Personalliggare för alla typer av byggarbetsplatser.

Inhägnad, öppen eller geografiskt spriddd? Oavsett hur din byggarbetsplats ser ut och vilka förutsättningar som råder är Infobric en enkel och säker lösning för att hålla kolla på närvaron och uppfylla lagkraven på elektronisk personalliggare. Du kan enkelt välja den lösning för personalliggare som passar bäst på din byggarbetsplats. Alla våra registreringsenheter är kopplade till ett och samma system som du kan skala upp eller ner efter dina behov.

Flexibelt system - anpassa efter just era behov.

 

 

I webbtjänsten har du alltid tillgång till din personalliggare och kan följa upp att närvaroregistreringen sköts på arbetsplatsen. Du kan logga in i Ease Construction oavsett var du befinner dig och enkelt skicka personalliggaren digitalt vid ett eventuellt kontrollbesök.

 

När du väl använder tjänsten är det enkelt att aktivera fler funktioner som ökar säkerheten och effektiviteten på din byggarbetsplats, exempelvis kan du styra behörigheter till och på arbetsplatsen med våra Access-tjänster.

 

 

Kundcitat.

Vi har fått besök av Skatteverket två gånger och det har inte varit några svårigheter att få fram rapporten för personalliggare.”

– Karin Nemback, projektkoordinator på Skanska Kalmar

Har du tankar och funderingar?

Få en gratis demo!

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du att kontaktas av oss inom en arbetsdag.

Jag godkänner Integritetspolicyn


En personalliggare som är 

flexibel på riktigt.

 

Välj den lösning för personalliggare som passar bäst på din byggarbetsplats. Alla våra registreringsenheter är kopplade till ett och samma system som du kan skala upp eller ner efter dina behov. 

 

Regboxen är en smidig lösning om du vill ha en central plats för närvaroregistreringen på byggarbetsplatsen. Du kan hyra regboxen hos en av våra partners eller köpa den direkt av oss.

 

Med vår app Ease CheckIn kan användarna registrera närvaro direkt i sin smarttelefon. Appen finns för iOS och Android och laddas ner kostnadsfritt i appbutiken. 

REGBOX

Smidig och flexibel lösning för närvaroregistrering på alla typer av byggarbetsplatser

  • Registrering med ID06-kort
  • Plug & Play
  • Möjlighet att läsa in nya kort vid första registreringen
  • IP-klassad och tålig konstruktion för byggmiljö
  • Enkel att flytta på arbetsplatsen

EASE CHECKIN

Perfekt alternativ för projekt där det krävs en mobil lösning för närvaroregistrering.

  • Kom igång snabbt och enkelt
  • Finns för iOS och Android
  • Alla användare får automatiskt upp de arbetsplatser där de är tillagda.
  • Checka in och ut dina medarbetare om arbetsplatsen tillåter detta.
  • Hantera flera arbetsplatser samtidigt
Back to store
Close