Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Dörrstyrning

Säkra att manskapsbodar och andra utrymmen endast kan öppnas av behöriga personer. Ett effektivt och smidigt sätt att skapa ordning och reda där du har full kontroll över rättigheter och scheman på byggarbetsplatsen. Säkerheten ökar, stölderna minskar och arbetet flyter bättre.

 

Boka demo

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av Ease Construction. När du har skickat in formuläret kommer du kontaktas av oss.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Öka säkerheten och minska riskerna.

Skapa förutsättningar för en säker och effektiv byggarbetsplats. Med ett dörrlås anslutet till Ease Construction ser du till att endast behöriga har tillträde till mannskapsbodar, containrar och andra utrymmen. Du slipper oroa dig för inbrott och stölder och får full koll på vilka som rör sig på bygget.

 

Dörrlåset består av

  • Controlbox – läs mer om controlbox här.
  • Eltryckslås, Robust
  • ID06-kortläsare med knappsats (kompatibel med ID06 2.0)
  • Tryckknapp
  • Karmöverföring
  • Kontakt

Smidig lösning för alla projekt.

Controlboxen är tillverkad för att tåla de tuffa förutsättningarna som råder på en byggarbetsplats. Den är enkel att flytta runt till andra dörrar – eller vidare till nya projekt. Anpassad för det nordiska klimatet passar den att placeras såväl inne som ute. 

Säker inpassering.

De verksamma på arbetsplatsen behöver bara läsa sitt ID06-kort på den medföljande kortläsaren för att få tillträde. Obehöriga stannar utanför.

Allt görs digitalt.

Tillträden hanteras smidigt i webbtjänsten Ease Construction. Du sätter enkelt upp rättighetsscheman för respektive dörr och lägger till de personer som ska ha behörighet. Få full koll över arbetsplatsen.

Har du tankar och funderingar?

Få en gratis demo av Ease Construction

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av Ease Construction. När du har skickat in formuläret kommer du att kontaktas av oss inom en arbetsdag.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Ett system för allt.

Våra tjänster inom Construction ger dig full kontroll på vilka individer och företag som befinner sig på din arbetsplats och möjligheten att styra vilka behörigheter de har. Den digitala plattformen ger enkel access, en komplett överblick och smidig hantering av bland annat personalliggare, inpassering och uppföljning av kompetenser.

Back to store
Close