Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Dörrstyrning

Säkra att manskapsbodar och andra utrymmen endast kan öppnas av behöriga personer med effektiv dörrstyrning. Ett smidigt sätt att skapa ordning och reda där du har full kontroll över rättigheter och scheman på byggarbetsplatsen. Säkerheten ökar, stölderna minskar och arbetet flyter bättre.

 

Boka demo

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du kontaktas av oss.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Öka säkerheten och minska riskerna med hjälp av dörrlås.

Skapa förutsättningar för en säker och effektiv byggarbetsplats. Med ett dörrlås anslutet till Ease Construction ser du till att endast behöriga har tillträde till mannskapsbodar, containrar och andra utrymmen. Med dörrstyrning slipper du oroa dig för inbrott och stölder och får full koll på vilka som rör sig på bygget.

 

Dörrlåset består av

  • Controlbox – läs mer om controlbox här.
  • Eltryckslås, Robust
  • ID06-kortläsare med knappsats (kompatibel med ID06 2.0)
  • Tryckknapp
  • Karmöverföring
  • Kontakt

Dörrlås - Smidig lösning för alla projekt.

Dörrstyrning med controlbox, tillverkad för att tåla de tuffa förutsättningarna som råder på en byggarbetsplats. Den är enkel att flytta runt till andra dörrar – eller vidare till nya projekt. Anpassad för det nordiska klimatet passar den att placeras såväl inne som ute. 

Säker inpassering med dörrstyrning.

De verksamma på arbetsplatsen behöver bara läsa sitt ID06-kort på den medföljande kortläsaren för att få tillträde. Med hjälp av dörrstyrning stannar obehöriga utanför.

All dörrstyrning görs digitalt.

Tillträden hanteras smidigt i webbtjänsten Ease Construction. Du sätter enkelt upp rättighetsscheman för respektive dörr och lägger till de personer som ska ha behörighet. Få full koll över arbetsplatsen med dörrstyrning.

Har du tankar och funderingar?

Få en gratis demo!

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du att kontaktas av oss inom en arbetsdag.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Ett system för allt.

Våra tjänster inom Construction ger dig full kontroll på vilka individer och företag som befinner sig på din arbetsplats och möjligheten att styra vilka behörigheter de har. Den digitala plattformen ger enkel access, en komplett överblick och smidig hantering av bland annat personalliggare, inpassering och uppföljning av kompetenser.

Back to store
Close