Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Kompetenskontroll

Med vår integration med ID06 Kompetensdatabas gör vi det enkelt att kontrollera kompetensbevis på arbetsplatsen, helt digitalt. 

Minska administrationen vid inskrivning.

Du får tillgång till varje individs kompetensbevis från ID06 Kompetensdatabas direkt i tjänsten för din arbetsplats. Det är enkelt kontrollera att endast personal med rätt kompetens får utföra kritiska moment på arbetsplatsen och följa upp att verksamma personer som vistas på arbetsplatsen har utbildning inom valda fokuskompetenser.

  • Minskar manuellt arbete
  • Integration med ID06 Kompetensdatabas
  • Digitala kompetensbevis för egen personal och underentreprenörer

Enkel kontroll av säkerhetsutbildning.

Byggbranschens webbaserade säkerhetsutbildning är hela branschens introduktions­utbildning inom säkerhets­området. 

 

I april 2020 beslutade Byggföretagens styrelse att från och med 1 juli 2021 ska ett godkänt testresultat från utbildningen vara obligatoriskt för alla som är verksamma vid arbetsplatser där branschorganisationens medlemsföretag ansvarar för eller samordnar arbetsmiljöfrågor.

 

Med vårt verktyg för kompetenskontroll kan du enkelt följa upp att alla som är verksamma på arbetsplatsen har genomfört utbildningen. 

Genom våra digitala tjänster kan branschen i helhet spara mycket manuellt arbete på att samla in och hantera kompetensbevis som i sin tur är svårt att överblicka och söka i.”

– Jens Landén, Försäljningschef affärsområde Construction

Ordning och reda på byggarbetsplatsen.

Vill du veta mer om våra tjänster och hur du få full kontroll över kompetensuppföljningen på din arbetsplats? Kontakta en av våra säljare så hjälper vi dig att komma igång!

 

Här kan du läsa om hur du aktiverar Fokuskompetenser på din arbetsplats i Ease Construction.

Kontakta oss.

Infobric Construction

Back to store
Close