Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

UE-kedja

Kontroll och transparens är viktiga pusselbitar för att stärka byggbranschens anseende och skapa förutsättningar för sund konkurrens. UE-kedja är en funktion i Ease Construction som ger dig överblick över vilka underentreprenörer som är verksamma på arbetsplatsen och gör det enkelt att spåra partsförhållandena mellan samtliga entreprenörer. Det ökar säkerheten för alla på byggarbetsplatsen, och förenklar arbetet för platsledning och andra ansvariga.

Boka demo

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du kontaktas av oss.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Transparens i alla led med UE-kedja.

UE-kedja kan användas med företagsadministration, där inbjudna entreprenörer bekräftar sin plats i kedjan och själva registrerar sina underentreprenörer. När varje entreprenör ansvarar sin del av kedjan sparar det mycket tid för alla inblandade. Du kan se hur UE-kedjan byggs upp automatiskt i Ease Construction och snabbt få översikt över vem som anlitat vem på byggarbetsplatsen.

Få en komplett översikt.

Du får full översikt över samtliga underentreprenörer på arbetsplatsen och kan enkelt se vem som anlitat vem.

Alla tar ansvar för sin del.

Varje underentreprenör ansvarar för att bekräfta partsförhålllande och registrera sina underentreprenörer.

Sparar tid för alla inblandande.

Beslutsfattare, Platsledning och Entreprenörer och Byggarbetaren vinner på UE-kedjan.

Kundcitat.

Vi är tydliga med att vi ställer krav på transparens gentemot samtliga leverantörer och att man ska kunna redovisa sina partsrelationer. Tjänsten underlättar både för oss och våra leverantörer att göra rätt och ta ett gemensamt ansvar.”

– Björn Björling, HR-specialist

Har du tankar och funderingar?

Få en gratis demo!

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du att kontaktas av oss inom en arbetsdag.

Jag godkänner Integritetspolicyn


En UE-kedja för alla roller.

För huvudentreprenören.

Enkel överblick över samtliga underentreprenörenr och partsförhållanden på alla arbetsplatser samlade på ett och samma ställe. Kontaktyta till underentreprenörer i alla led på byggarbetsplatserna med möjlighet att informera om och få acceptans på villkor från samtliga leverantörer i alla led. Rapportverktyg för uppföljning och redovisning av UE-kedjorna.

För platsledningen.

Minimal administrativ insats med hjälp av delegerad administration till varje UE. Entreprenörer utanför kedjan visas automatiskt via personalliggare. Komplett överblick över samtliga underentreprenörer och partsförhållanden på arbetsplatsen.  Rapporter för att visa UE-kedjan.

För entreprenören.

Enkel registrering och administration i den digitala UE-portalen. Överblick över vilka entreprenörer som underentreprenörer anlitar på byggarbetsplatsen.  Ökad säkerhet och trygga arbetsförhållanden för anställda på byggarbetsplatsen.

Construction Personalliggare Fokuskompetenser

För byggarbetaren.

En säkrare arbetsmiljö och ökad effektivitet på byggarbetsplatsen.

Komplett UE-kedja i 3 enkla steg.

  • Huvudentreprenören registrerar vilka underentreprenörer som anlitas i första led i Ease Construction. genom att välja företag som redan lagts till på arbetsplatsen eller registrera nya företag
  • Varje underentreprenör får en inbjudan till UE-portalen där de bekräftar partsförhållandet. Om entreprenören i sin tur anlitar underentreprenörer registrerar de företagen i portalen och bjuder in administratörer i nästa led.
  • I Ease Construction får ansvarig på arbetsplatsen komplett överblick och ser när nya företag läggs till i UE-kedjan. Om ett nytt företag utanför kedjan är aktivt på arbetsplatsen är det enkelt att uppmärksamma.

Ett system för allt.

Våra tjänster inom Construction ger dig full kontroll på vilka individer och företag som befinner sig på din arbetsplats och möjligheten att styra vilka behörigheter de har. Den digitala plattformen ger enkel access, en komplett överblick och smidig hantering av bland annat personalliggare, inpassering och uppföljning av kompetenser.

Back to store
Close