Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Smartlås

Smartlås för en säkrare och nyckelfri byggarbetsplats. Med Ease Smart Lock tar vi byggprojektet bort från tidskrävande nyckelhantering och in i den digitala världen.

Boka demo

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du kontaktas av oss.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Mobilt smidigt dörrlås.

Ease Smart Lock är ett elektroniskt och mobilt dörrlås som monteras helt utan åverkan och styrs av appen Ease CheckIn. Smartlås passar perfekt för tillfälliga renoveringsprojekt i t ex privatbostäder och till projekt som kräver mycket nyckelhantering.

Systemet gör hanteringen av behörigheter och inpassering smidigare och säkrare än någonsin, så att energin kan läggas där den verkligen behövs.

Flexibelt och modernt.

Låset har en robust konstruktion med modern design. En stark motor ser till att smartlåset klarar att öppnas och stängas med hög frekvens för byggprojekt med hög aktivitet. Smartlåset flyttas enkelt, när projektet är klart är det bara att ta ner låset och installera det på nästa arbetsplats.

Smartlås, en trygghet för alla inblandade.

Ease Smart Lock ökar säkerheten för både verksamma och boende. Inga obehöriga kommer in och de boende kan känna sig trygga med att de verksamma enbart har tillträde under schemalagd tid och att inga nycklar är på villovägar. Smartlås är diskret och syns inte alls på utsidan utav dörren utan monteras helt på insidan. De boende kan använda sin vanliga nyckel parallellt.

Har du tankar och funderingar?

Få en gratis demo!

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du att kontaktas av oss inom en arbetsdag.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Entrélås för en helt nyckelfri vardag.

Ease Smart Lock finns även som ett entrelås för smidigt tillträde i en fastighet. Ett smartlås som enkelt monteras innanför porten helt utan åverkan. Det fungerar precis lika smidigt och säkert som Ease Smart Lock. 

Kundcitat.

Enkelheten var A och O för oss. Vi slipper all tidskrävande nyckelhantering och problemen som kommer med borttappade nycklar eller ta reda på vem som har nycklarna. 

– Robert Sjöberg, Arbetsledare Reomti Bygg

Mindre administration.

Byt ut tidskrävande nyckelhantering till ett elektroniskt lås som öppnas med moiblen.

Större säkerhet.

Inga obehöriga kommer in. Låset syns inte på utsidan och de boende kan använda sin vanliga nyckel.

Flexibel.

Dela ut digitala nycklar i realtid via webbtjänst. All aktivitet kopplat till låset registreras.

Kom igång med smartlås.

Ease Smart Lock.

Låset för enkelt tillträde vid renoveringsprojekt i privatbostäder.

Ease Smart Lock Entréenhet.

Låset för enkelt tillträde i fastigheter med portar.

Ease CheckIn.

Enkel upplåsning med mobilen.

Full överblick och kontroll.

Nycklar delas ut digitalt till de som har behörighet, i realtid och på distans via webbtjänsten Ease Construction. Systemet är alltid tillgängligt online för administration och ger full kontroll över alla smartlås och behörigheter. Webbtjänsten hanterar både personalliggare, inpassering och maskinstyrning i ett och samma system.

Back to store
Close