Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Fokuskompetenser

Styr kompetenskraven på arbetsplatsen genom att sätta upp vilka fokuskompetenser som ska finnas på plats samt hur många individer eller procentandel av verksamma som ska ha varje kompetens. I personöversikten på arbetsplatsen i Ease Construction har du alltid kontroll över att kravnivåerna uppnås.

Boka demo

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du kontaktas av oss.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Få fokus på arbetsplatsens kompetenser.

I inställningarna för varje arbetsplats kan du snabbt och enkelt sätta upp vilka Fokuskompetenser som ska gälla på arbetsplatsen. Utbildningarna hämtas direkt från ID06 Kompetensdatabas och varje individs kompetenser registreras automatiskt när de läser sitt kort på arbetsplatsen. Du kan ställa in varningsnivåer för varje kompetens, t ex hur många personer som ska ha kompetensen eller en procentuell andel av alla som är på plats.  Nu har du full koll på kompetenserna på din arbetsplats.

Minimera risker med smart varningssystem.

När kompetenskraven inte når upp till de nivåer du angett, får du en varning direkt i översikten för ditt projekt i Ease Construction. Det ger dig möjlighet att direkt agera för att förbättra säkerheten på arbetsplatsen. 

Säkra arbetsplatser med rätt kompetenser.

Se vårt webinar där vi går igenom Kompetenskontroll och Fokuskompetenser och hur du kan använda våra digitala verktyg för uppföljning och kontroll av kompetenser på arbetsplatsen.

Alla projekt där människor, material och utrustning samspelar har utmaningar. Vi har bestämt oss för att göra dem så små vi kan.

Construction Kompetenser Kompetenskrav

Kom igång med Fokuskompetenser.

Vårt paket  Plus Fokuskompetenser innehåller allt du behöver för att få full översikt och uppföljning av kompetenser på byggarbetsplatsen. Styr kompetenskraven på arbetsplatsen genom att sätta upp vilka fokuskompetenser som ska finnas på plats samt hur många individer eller procentandel av verksamma som ska ha varje kompetens.

När du aktiverar funktionen  läggs som standard Byggföretagens obligatoriska utbildning Safe Construction Training*  till som en fokuskompetens med kravet att alla personer på arbetsplatsen ska ha genomfört den. 

 

Från och med 1 juli 2021 ska ett godkänt testresultat från utbildningen vara obligatoriskt för alla som är verksamma vid arbetsplatser där branschorganisationens medlemsföretag ansvarar för eller samordnar arbetsmiljöfrågor.

Construction Personalliggare Fokuskompetenser
Construction Partners Fokuskompetenser

Följ upp att arbetsplatsens kravnivåer uppfylls.

Du lägger enkelt till och redigerar fokuskompetenser och bestämmer vilka krav som ska gälla på just din arbetsplats direkt när du startar igång. Justera enkelt i efterhand. 

 

I personöversikten på arbetsplatsen i Ease Construction har du alltid kontroll över att kravnivåerna du satt upp uppnås.

Har du tankar och funderingar?

Få en gratis demo!

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du att kontaktas av oss inom en arbetsdag.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Ease Construction

Ordning och reda på byggarbetsplatsen.

Vill du veta mer om våra tjänster och hur du få full kontroll över kompetenser på din arbetsplats? Kontakta en av våra säljare så hjälper vi dig att komma igång!

 

Här kan du läsa om hur du aktiverar Fokuskompetenser på din arbetsplats i Ease Construction.

Back to store
Close