Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Fokuskompetenser

Styr kompetenskraven på arbetsplatsen genom att sätta upp vilka fokuskompetenser som ska finnas på plats samt hur många individer eller procentandel av verksamma som ska ha varje kompetens. I personöversikten på arbetsplatsen i Infobric Site har du alltid kontroll.

Boka demo

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du kontaktas av oss.

Jag godkänner Integritetspolicy

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Styr kompetenskraven på din

Byggarbetsplats.

Få fokus på arbetsplatsens kompetenser.

I inställningarna för varje arbetsplats kan du snabbt och enkelt sätta upp vilka Fokuskompetenser som ska gälla på arbetsplatsen. Utbildningarna hämtas direkt från ID06 Kompetensdatabas och varje individs kompetenser registreras automatiskt när de läser sitt kort på arbetsplatsen. Du kan ställa in varningsnivåer för varje kompetens, t ex hur många personer som ska ha kompetensen eller en procentuell andel av alla som är på plats. På så sätt har du full koll på kompetenserna på din arbetsplats.

Minimera risker med smart varningssystem.

När kompetenskraven inte når upp till de nivåer du angett, får du en varning direkt i översikten för ditt projekt i Infobric Site. Det ger dig möjlighet att direkt agera för att förbättra säkerheten på arbetsplatsen.

Följ upp att arbetsplatsen kravnivåer uppfylls.

Du lägger enkelt till och redigerar fokuskompetenser och bestämmer vilka krav som ska gälla på just din arbetsplats direkt när du startar igång. Detta kan du enkelt justera i efterhand.

I personöversikten på arbetsplatsen i Infobric Site har du alltid kontroll över att kravnivåerna du satt uppnås.

Säkerställ att alla på bygget har rätt utbildning.

Aktivera funktionen och du är snabbt igång. När du aktiverar funktionen läggs som standard Byggföretagens obligatoriska utbildning Safe Construction Training* till som en fokuskompetens med kravet att alla personer på arbetsplatsen ska ha genomfört den.

* Från och med 1 juli 2021 är ett godkänt testresultat från utbildningen obligatoriskt för alla som är verksamma vid arbetsplatser där branschorganisationens medlemsföretag ansvarar för eller samordnar arbetsmiljöfrågor. Använd Fokuskompetenser för att säkerställa att alla har gått utbildningen. och andra utbildningar som krävs för arbetet.

On-Demand webinar

Säkra arbetsplatser med rätt kompetenser.

Se vårt webinar där vi går igenom Kompetenskontroll och Fokuskompetenser och hur du kan använda våra digitala verktyg för uppföljning och kontroll av kompetenser på arbetsplatsen.

Kom igång med Fokuskompetenser.

Med Fokuskompetenser får du allt du behöver för att ha full översikt och uppföljning av kompetenser på byggarbetsplatsen. Fokuskompetenser är en av alla smarta tjänster som du hittar i vårt standardpaket. Standardpaketet hjälper dig att öka säkerheten och produktiviteten med flera smarta funktioner för kommunikation och uppföljning.

Spela videoklipp

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Det finns två sätt, antingen genom en beställning till oss på Infobric så hjälper vi dig, eller genom en systemadministratör för er systemklient.

 

Starta via Infobric

Avsluta och arkivera via Infobric

Det finns två sätt, antingen genom en beställning till oss på Infobric så hjälper vi dig, eller genom en användaradministratör för er systemklient.

 

Systemanvändare via Infobric

För att få full tillgång till sin systemklient krävs ett grundavtal, detta gäller både nya och gamla kunder till Infobric.

 

Registrera företag för grundavtal

För att lägga till en regbox i Infobric Ease behöver du ha konfiguratörsrättigheter till arbetsplatsen.

 

Anslut en regbox

Ta bort enhet via Infobric

 

Om rättighet saknas kan du beställa borttagning genom oss.

Instruktioner för detta finns här:

 

Lägg till/ta bort platsadministratör och konfiguratör

Boka demo.

Jag godkänner Integritetspolicy
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Fortsätt handla
Stäng