Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Fokuskompetenser

Styr kompetenskraven på arbetsplatsen genom att sätta upp vilka fokuskompetenser som ska finnas på plats samt hur många individer eller procentandel av verksamma som ska ha varje kompetens. I personöversikten på arbetsplatsen i Ease har du alltid kontroll över att kravnivåerna uppnås.

Få fokus på arbetsplatsens kompetenser.

I inställningarna för varje arbetsplats kan du snabbt och enkelt sätta upp vilka Fokuskompetenser som ska gälla på arbetsplatsen. Utbildningarna hämtas direkt från ID06 Kompetensdatabas och varje individs kompetenser registreras automatiskt när de läser sitt kort på arbetsplatsen. Du kan ställa in varningsnivåer för varje kompetens, t ex hur många personer som ska ha kompetensen eller en procentuell andel av alla som är på plats.  Nu har du full koll på kompetenserna på din arbetsplats.

Minimera risker med smart varningssystem.

När kompetenskraven inte når upp till de nivåer du angett, får du en varning direkt i översikten för ditt projekt i Ease Construction. Det ger dig möjlighet att direkt agera för att förbättra säkerheten på arbetsplatsen. 

Alla projekt där människor, material och utrustning samspelar har utmaningar. Vi har bestämt oss för att göra dem så små vi kan.

Kom igång.

Vårt paket Byggarbetsplats Plus Fokuskompetenser innehåller allt du behöver för att få full översikt och uppföljning av kompetenser på byggarbetsplatsen. Styr kompetenskraven på arbetsplatsen genom att sätta upp vilka fokuskompetenser som ska finnas på plats samt hur många individer eller procentandel av verksamma som ska ha varje kompetens.

 

 

Prova kostnadsfritt.

Nu finns det möjlighet att kostnadsfritt prova på tjänsten i 60 dagar! Den 60-dagar långa provperioden gäller för alla svenska arbetsplatser. 

 

Klicka på dialogrutan som visas i det nedre högra hörnet i Ease Construction för att öppna arbetsplatsens inställningar där tjänsten beskrivs och kan aktiveras. 

Ordning och reda på byggarbetsplatsen.

Vill du veta mer om våra tjänster och hur du få full kontroll över kompetensuppföljningen på din arbetsplats? Kontakta en av våra säljare så hjälper vi dig att komma igång!

 

Här kan du läsa om hur du aktiverar Fokuskompetenser på din arbetsplats i Ease Construction.

Kontakta oss.

Infobric Construction

Back to store
Close