Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Containerlås

Säkra att containrar endast kan öppnas av behöriga personer genom att sätta in en extra vägg tillsammans med vårt dörrlås. Containerlås är ett effektivt och smidigt sätt att skapa ordning och reda där du har full kontroll över rättigheter och scheman på byggarbetsplatsen. Säkerheten ökar, stölderna minskar och arbetet flyter bättre.

 

Boka demo

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du kontaktas av oss.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Få full koll på dina verktygscontainrar med dörrlås.

Skapa förutsättningar för en säker och effektiv byggarbetsplats. Med vårt dörrsystem anslutet till Ease Construction ser du till att endast behöriga har tillträde till containrar. Du slipper oroa dig för inbrott och stölder.

 

Dörrlåset består av

  • Controlbox – läs mer om controlbox här.
  • Eltryckslås, Robust
  • ID06-kortläsare med knappsats (kompatibel med ID06 2.0)
  • Tryckknapp
  • Karmöverföring
  • Kontakt

De verksamma på arbetsplatsen behöver bara läsa sitt ID06-kort på den medföljande kortläsaren för att få tillträde. Obehöriga stannar utanför.

Dubbel säkerhet med en extra vägg.

Vid stölder av utrustning och material är det inte bara pengar som går förlorade utan även mycket tid från arbetet. 

 

Dörrlåset kan användas tillsammans med en extra vägg och dörr i en container för ytterligare säkerhet mot inbrott. Att använda det för ytterligare säkerhet i en container har dessutom fördelarna att dörren hålls stängd även på dagtid, full koll på vilka som rör sig i containern fås och energiförbrukningen sänks på vintern om containern är uppvärmd.

Allt görs digitalt med containerlås.

Tillträden hanteras smidigt i webbtjänsten Ease Construction. Du sätter enkelt upp rättighetsscheman för respektive dörr och lägger till de personer som ska ha behörighet. Få full koll över arbetsplatsen med containerlås.

Har du tankar och funderingar?

Få en gratis demo!

Fyll i formuläret för att få en icke-bindande demo av tjänsten. När du har skickat in formuläret kommer du att kontaktas av oss inom en arbetsdag.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Ett system för allt.

Våra tjänster inom Construction ger dig full kontroll på vilka individer och företag som befinner sig på din arbetsplats och möjligheten att styra vilka behörigheter de har. Den digitala plattformen ger enkel access, en komplett överblick och smidig hantering av bland annat personalliggare, inpassering och uppföljning av kompetenser.

Kom igång med containerlås.

Dörrsystem.

Allt i ett paket.

Controlbox.

Controlboxen hjälper dig styra tillträde till containrar.

Containerdörr med dörrlås.

Skydda dina containrar med en extra säkerhet.

Back to store
Close