Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Välkommen till Infobric Workorders support – experterna på våra digitala lösningar

På huvudkontoret i Malmö sitter Infobric Workorders support, ett vasst expertteam ständigt redo att besvara våra kunders frågor och funderingar. Ansvarig för supporten är Maria Lorentzon som tillsammans med Javier, Marie och Marcus tar hand om våra kundärenden. Då Infobric Workorder har en bred kundbas med kunder i olika branscher och med olika lösningar är en arbetsdag på supporten aldrig den andra lik.
Maria Lorentzon, Team Lead Support på Infobric Workorder
– Vi har många olika kunder med olika behov. Det gör att de ärenden vi tar emot är varierande och består av både administrativa och tekniska frågor. Vi har riktigt bra produkter som håller hög kvalitet – så oftast behöver vi bara guida våra kunder till att använda dem mer effektivt, säger Maria.
Infobric Workorders support tar stort ansvar för varje ärende – den på supporten som tar emot ärendet är den som besvarar frågan. I vissa fall rådfrågar supporten företagets utvecklare eller projektledare, men i de allra flesta fall besitter de själva den kunskap som behövs.
– Det är prestigelöst hos oss på supporten, vi hjälper inte bara våra kunder, utan även varandra. Vi är ett mindre team med olika expertområden, det gör det naturligt att be varandra om hjälp. Supporten är väldigt personlig och vi har verkligen kul ihop. Det känns lite klyschigt att säga det, men det är så det är, säger Maria.
Supporten håller öppet som vanligt under hela sommaren så det finns alltid någon på plats redo att hjälpa och stötta om du som kund har frågor eller funderingar. Själv ska Maria spendera sin semester som många av oss andra, på hemmaplan med omnejd.
– Jag har länge velat utforska Skåne lite mer, det känns som ett perfekt tillfälle att göra det nu med en härlig ”svemester”, säger Maria.

Infobric Workorders support når du som vanligt under sommaren på support@infobricworkorder.se eller 040-66 33 160, måndag-fredag, 8-17.

Fler funktioner från Infobric Workorder.

Förenkla orderhanteringen idag

Alla moment du behöver i ett och samma system – från förfrågan och offert hela vägen till projektuppföljning.

Arbetsorder

Få stenkoll på orderhanteringen och fakturera både snabbare och mer precist. 

Tidrapportering

Debiterbar och lönegrundande tidrapportering – direkt i systemet och via app.

Kalkyl och offert

Erbjud dina kunder precisa offerter där alla kostnader är inräknade direkt från kalkylen.

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Vi har varit specialister på digital projekthantering för bygg-, service- och anläggningsbranschen sedan 2004. Du kan lita på vår kompetens och att vi vet vad vi gör – så att du kan fokusera på din verksamhet. Vi kan det här!

 

Tillsammans med övriga tjänster inom Infobric täcker vi dessutom de flesta av dina digitala behov för effektiva, säkra och lönsamma arbetsdagar. På så vis kan du vara trygg med att vi har koll på helheten och att vi alltid har en kollega som kan ta vid om du söker efter en tjänst utöver Infobric Workorder.

 

Infobric har idag 10 100 kunder och över 300 000 användare på 33 000 arbetsplatser – med oss samarbetar du helt enkelt med en ledande digitaliseringspartner för byggbranschen.

 

Du kan också läsa vad våra kunder säger om oss på vår sida Kundberättelser.

Du hittar våra tre olika användarlicenser och vad de innehåller på vår sida Priser.

När du bestämt dig för Infobric Workorder kontaktar vårt Customer Success-team dig för att hjälpa till att optimera och utbilda dig i systemet.

 

En del av våra kunder är igång på nolltid, medan andra behöver en längre startsträcka. Oavsett vilken grupp du tillhör så finns vi med dig på vägen för att processen ska flyta på så smidigt som möjligt!

Ja, det kan du. Vi kommer dessutom att ge er råd och hjälp på vägen om vilka funktioner som vi tror kan gynna er verksamhet och företagsresa, både direkt när ni valt oss och allt eftersom ni växer.

Ska vi höras?

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Stäng