Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

5 steg till en lyckad implementering av ditt projekthanteringsverktyg

Äntligen är beslutet fattat om att ni ska investera i ett projekthanteringsverktyg. Men vad händer nu? Att faktiskt genomföra förändringen som ett nytt arbetsordersystem innebär är inte lätt. Låt det ta tid. Ha tålamod. Spara dessa bra-att-ha-steg och kontrollera att ni checkar av hela listan den dagen det är dags att utföra arbetet.

1. Utbilda

En viktig del i implementationsfasen är att utbilda användarna om systemets funktioner och fördelar. Ta del av det material som finns hos leverantören och investera er tid i utbildningen. Kanske kan det vara värt en slant att ha en handledarledd utbildning som direkt kan svara på era frågor och ge tips och råd till personalen.

2. Engagera

Engagera användarna genom att involvera dem i arbetet. Var lyhörd – glöm inte att lyssna på deras synpunkter och åsikter om systemet. Kanske har de förslag på förbättringar som hjälper er att arbeta ännu smartare?

Gratis guide

Komplett guide för projekt- och arbetsorderhantering.

Ladda ner arbetsorderguiden för att läsa om allt du behöver veta när du bestämt dig för att investera i ett verktyg!

WP1-mockup_omslag-webb

3. Anpassa

Se till att anpassa systemet så att det passar era specifika behov och processer. Kanske behöver ni se över arbetsflöden, lägga till eller ta bort funktioner eller anpassa rapporter. Leverantörer brukar vara behjälpliga i detta steg.

4. Uppdatera

Passa på att uppdatera befintliga processer och rutiner för att matcha det nya systemet. Är det något som kan förändras som skulle hjälpa er framåt? Kanske finns det ett smart arbetssätt som gått er rakt förbi för att ni varit så fokuserade på hur ni jobbar i ert dagliga arbete.

5. Uppmuntra

Uppmuntra personalen att ge feedback och rapportera eventuella problem eller frågor som de har. Det kan också vara ett bra tillfälle att lyfta användare som nyttjar systemet på ett effektivt sätt.

Vill du ha hjälp?

Har du funderingar eller frågor? Vi hjälper dig gärna att räta ut dina frågetecken! 

Läs mer om hur digital projekthantering kan hjälpa din verksamhet.

ARTIKEL

7 viktiga frågor att ställa dig när du researchar projekthanteringsverktyg

Läs vår lista på sju bra-att-ha-frågor att ha i rockärmen när du researchar ert nya system.

ARTIKEL

Tre Youtubekanaler du inte får missa om du arbetar i byggbranschen

Vi listar tre Youtubekanaler som du som arbetar inom byggbranschen inte vill missa!

ARTIKEL

Bli expert på produktivitet – 5 enkla sätt att förbättra arbetet med ett projekthanteringsverktyg

Så här kan ett projekthanteringsverktyg hjälpa dig att öka produktiviteten i ditt byggprojekt.

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Vi har varit specialister på digital projekthantering för bygg-, service- och anläggningsbranschen sedan 2004. Du kan lita på vår kompetens och att vi vet vad vi gör – så att du kan fokusera på din verksamhet. Vi kan det här!

 

Tillsammans med övriga tjänster inom Infobric täcker vi dessutom de flesta av dina digitala behov för effektiva, säkra och lönsamma arbetsdagar. På så vis kan du vara trygg med att vi har koll på helheten och att vi alltid har en kollega som kan ta vid om du söker efter en tjänst utöver Infobric Workorder.

 

Infobric har idag 10 100 kunder och över 300 000 användare på 33 000 arbetsplatser – med oss samarbetar du helt enkelt med en ledande digitaliseringspartner för byggbranschen.

 

Du kan också läsa vad våra kunder säger om oss på vår sida Kundberättelser.

Du hittar våra tre olika användarlicenser och vad de innehåller på vår sida Priser.

När du bestämt dig för Infobric Workorder kontaktar vårt Customer Success-team dig för att hjälpa till att optimera och utbilda dig i systemet.

 

En del av våra kunder är igång på nolltid, medan andra behöver en längre startsträcka. Oavsett vilken grupp du tillhör så finns vi med dig på vägen för att processen ska flyta på så smidigt som möjligt!

Ja, det kan du. Vi kommer dessutom att ge er råd och hjälp på vägen om vilka funktioner som vi tror kan gynna er verksamhet och företagsresa, både direkt när ni valt oss och allt eftersom ni växer.

Prata med oss.

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Stäng