Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Tre Youtubekanaler du inte får missa om du arbetar i byggbranschen

Youtube har verkligen en uppsjö av kanaler med diverse bygginnehåll, men innehållet som riktar sig till proffsen i byggbranschen skulle kanske närmare kunna beskrivas som en pöl. Vi dök ner i pölen och hittade snabbt tre Youtubekanaler som du som arbetar inom byggbranschen inte vill missa!
Två personer sitter på en byggarbetsplats och kollar på varsin telefon

1. Dom kallar oss hantverkare.

Här avhandlas allt för hantverkare – alltid med en humoristisk vinkel. Med videor som ”Vem är mest ohändig?”, ”En dag som rivningsarbetare” och ”Piffa min byggbil” är det här den första kanalen som riktar sig till proffsen snarare än till hemmasnickare och Do It Yourself-fantaster! Här kan du både se hantverkare tävla om den ärofyllda titeln Hantverkarnas Hantverkare och hänga med på ett besök i vardagen hos olika hantverkare i Sverige.

Kanalen produceras av Beijer Byggmaterial, som också står bakom podden Bygga åt idioter. Programledare är Klas Eriksson, mest känd från TV-serien Leif och Billy. På kort tid har kanalen växt och fått en stor skara prenumeranter.

 

 Youtubekanalen Dom kallar oss hantverkare

2. Svanströms El & VVS AB.

Företaget Svanströms El & VVS AB är gänget vars vardag du får följa på den här kanalen. De är verksamma i och utanför Storstockholm, och är kanske mest kända för sin medverkan i TV4-programmet Fuskbyggarna där de hjälper familjer med att rätta till el- och VVS-fusk.

På kanalen bjuder de glatt in tittarna till deras vardag; ibland genom att de berättar för kameran vad de gör under en installation, ibland genom att lära upp folkkära Markoolio till hantverkaryrket! Innehållet är både proffsigt och personligt och man får snabbt en känsla av att man känner de anställda; något som är tydligt genom den väldigt aktiva följarskara kanalen har byggt upp.

 

Svanströms El & VVS AB:s Youtubekanal

3. Erik Grankvist.

Erik Grankvist är Youtube-sensationen som vid 18-års ålder packade en ryggsäck full med verktyg och knallade ut i skogen för att förverkliga sin dröm. Med enkla verktyg och sina bara händer bygger han en klassisk timmerstuga i den svenska vildmarken, samtidigt som han filmar allt.

Några exempel på avsnitt han filmat är ”Off grid log cabin walls finished”, ”How to perfectly split a log” och ”One year alone in forest of Sweden”. Avsnitten är i sann slow-TV-anda där Eriks hantverk lyfts fram samtidigt som man låter naturen tala. Det här är alltså en kanal perfekt för dig som gillade SVT:s satsning Älgvandringen, ASMR eller för dig som helt enkelt tröttnat på kanaler med snabb klippning och hög musik. Fokus ligger på stämning, känsla och hantverket i sig.

Utan någon tidigare erfarenhet av att varken bygga eller samla material från naturen så tycker vi att hans kanal minst sagt är imponerande! Och med tanke på att följarskaran är så stor som 430 000+ prenumeranter så verkar det som att många håller med.

 

Erik Grankvists Youtubekanal

 

Har vi missat din favorit? Tipsa oss gärna!

Kom i kontakt med oss.

Vanliga frågor och svar.

Vi har varit specialister på digital projekthantering för bygg-, service- och anläggningsbranschen sedan 2004. Du kan lita på vår kompetens och att vi vet vad vi gör – så att du kan fokusera på din verksamhet. Vi kan det här!

 

Tillsammans med övriga tjänster inom Infobric täcker vi dessutom de flesta av dina digitala behov för effektiva, säkra och lönsamma arbetsdagar. På så vis kan du vara trygg med att vi har koll på helheten och att vi alltid har en kollega som kan ta vid om du söker efter en tjänst utöver Infobric Workorder.

 

Infobric har idag 10 100 kunder och över 300 000 användare på 33 000 arbetsplatser – med oss samarbetar du helt enkelt med en ledande digitaliseringspartner för byggbranschen.

 

Du kan också läsa vad våra kunder säger om oss på vår sida Kundberättelser.

Du hittar våra tre olika användarlicenser och vad de innehåller på vår sida Priser.

När du bestämt dig för Infobric Workorder kontaktar vårt Customer Success-team dig för att hjälpa till att optimera och utbilda dig i systemet.

 

En del av våra kunder är igång på nolltid, medan andra behöver en längre startsträcka. Oavsett vilken grupp du tillhör så finns vi med dig på vägen för att processen ska flyta på så smidigt som möjligt!

Ja, det kan du. Vi kommer dessutom att ge er råd och hjälp på vägen om vilka funktioner som vi tror kan gynna er verksamhet och företagsresa, både direkt när ni valt oss och allt eftersom ni växer.

Ska vi höras?

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Stäng