Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Ease Fleet för Hantverkare

Vi hjälper dig att komma igång!

Welcome to a world of Ease.

Ease Fleet är en portal som kopplar upp alla era fordon, maskiner och verktyg. Där kan du till exempel se körjournal, position, resor utanför arbetstid, körbeteende, servicebokningar och inventarielistor.

Körjournalsguiden innehåller allt du behöver veta om körjournaler, och massor med tips kring hur du gör hanteringen av företagsbilar så enkelt och smidigt som möjligt.

Ease Fleet för

Företagsbilar

Koppla upp era företagsbilar och förenkla för både förarna och administratör – samtidigt som du håller dig uppdaterad om alla företagets bilar och fordonskostnader. Läs mer.
företagsbil med gpsspårning
Hantverkare som spårar utrustning och verktyg i mobilen

Ease Fleet för

Verktyg & utrustning

Effektivisera hanteringen av företagets verktyg och annan utrustning, så att du kan fokusera på ditt arbete istället för att leta efter verktyg. Läs mer.

Du behöver bara ert organisationsnummer för att förhandsvisa hela er fordonspark i vårt system. Prova själv, helt kostnadsfritt.

Moderna verktyg på anrika Pogab

Ordning och reda med digitala verktyg låter Pogab tidseffektivisera

Digitala verksamhetsverktyg – kan det vara något? Ja säger Pogab i Göteborg. Vi tar en kik hur en av våra kunder använder både Elektronisk Körjournal och Tool Tracker för att tidsmaximera sina dagar.

 

Idag registreras alla resorna automatiskt när bilen körs, och förarna kan granska och godkänna sin körjournal med en app i mobilen. 

Elektronisk körjournal digital i app

Möt tunnelbyggarna som låter Infobric hjälpa till att hålla ordning

Implenia bygger tunnlar med uppkopplade verktyg

Hur fungerar egentligen en arbetsplats där digitala verksamhetsstöd finns djupt rotad i företagskulturen? Häng med ner i tunnlarna på Förbifart Stockholm och hör Erik Arrhenius, fordonsansvarig på Implenia Sverige, själv berätta. 

GPS-spårning på arbetsplatsen

Hur kan GPS-spårning effektivisera din arbetsplats?

Byggbranschen har börjat att ta digitaliseringen på allvar. På många arbetsplatser blir det vanligare med spårning av bland annat bilar, verktyg och släpkärror. Läs om hur GPS-teknik används av hantverkare för att förenkla och effektivisera arbetsdagen.

Fler artiklar för dig som hantverkare

Möt företaget som valde att koppla upp alla tjänstebilarna till Ease Fleet

Hemsö AB: ”Att införa elektroniska körjournaler är ren effektivisering och för att göra vardagen enklare för både personal och ledning.” 

Vilka har egentligen nytta av en elektronisk körjournal - vi klargör!

Att en Elektronisk körjournal förenklar för föraren att föra korrekt körjournal kanske du redan visste, men vilka andra på företaget har nytta av digital resejournal?

Körjournalsguiden

Varför elektronisk körjournal? Vi reder ut allt från Skatteverkets förordningar till hur en Elektronisk körjournal kan kopplas ihop med tjänster där du och dina kollegor kan spara tid, massor av tid!

Back to store
Stäng