Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Spåra verktyg och instrument på din mobila arbetsplats

Infobric presenterar ett helt nytt digitalt uppföljningsystem – för dina verktyg. Tim pratar om arbetsplatsens alla verktyg och instrument, som tenderar att få fötter.

Med Infobric Tool Tracker kan du enkelt sätta upp ett digitalt inventarium över dina viktiga arbetsverktyg, och se vem det är som använder verktyget och var det befinner sig.

Du behöver bara ert organisationsnummer för att förhandsvisa hela er fordonspark i vårt system. Prova själv, helt kostnadsfritt.

Back to store
Close