Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Allt-i-ett-lösningen för era fordon

Koppla upp företagets fordon och förenkla för både förarna och administrationen – samtidigt som du håller dig uppdaterad om alla företagets bilar och fordonskostnader. Lösningen för era företagsbilar, förmånsbilar, transportbilar och poolbilar.

Lätt att installera.

Du installerar snabbt vår hårdvaruenhet helt själv, det kräver ingen tur till en verkstad.

Sparar tid och pengar.

Automatiserar manuellt arbete och tar bort administrativa uppgifter, så att du och dina anställda får tid till annat.

Enkel administation.

I systemet kan du enkelt lägga till nya användare och styra licensbehörighet.

Integritetstänk hela vägen.

Vi har ett gediget integritetstänk och visar bara en resa för den personen som ska kunna se den.

Portalen till din fordonspark.

Vi gör digitaliserigen enkel för dig och för din fordonspark. Vi erbjuder ett komplett system att hålla full koll på era fordon i. I fordonsportalen Fleet hittar du massor med funktioner som underlättar all fordonshantering.

Fleet management
från 0:-

Nu kan du komma igång gratis med vår stora nyhet Mina fordon. Importera hela fordonsparken i ett register som synkar mot Transportstyrelsen. Ett nytt, enkelt sätt för dig att hålla koll på hela fordonsparken.

 

En helt automatisk körjournal som registrerar alla resor, uppfyller Skatteverkets krav och digitaliserar reserärkningen.

Med kartvyn kan du följa din fordonspark i realtid och se vart bilarna befunnit sig historiskt. Följ upp besökshistorik hos kunder eller på arbetsplatser och använd som faktureringsunderlag.

Följ upp dina förares körbeteende och öka säkerheten, minska slitage och sänk bränslekostnader.

Varje resa behöver en förare, men det kan vara svårt att få till med en stor bilpool. Vi erbjuder flera olika alternativ och marknadens enda helt automatiska lösning.

Alla serviceärenden digitalt.

Plannera och följ upp service, underhåll och besiktningar. Du får in felkoder direkt från fordonen och kan skicka ut notiser till förare när det är dags.

Vad betalar ni för fordonsparken?

Följ hur fordonsparkens kostnader förändras under året och jämför mellan olika perioder och avdelningar. Du ser enkelt en sammanställning över företagets totala fordonskostnader.

Enkel administration och licenshantering.

Som administratör kan du enkelt lägga till, ta bort eller byta åtkomsten för dina användare. Du får också färdigbyggda analysvyer som ger dig konkreta beslutsunderlag.

Våra kunder.

Sandbäckens
Renta
Riksbyggen
einarmattsson
Assemblin_Wordmark_Green_RGB 1

Skanska - Få koll på verktyg och maskiner.

Carl Widegren, blockchef för logistik, beskriver hur Skanska har lyckats undvika det svarta hålet med maskiner och verktyg genom bättre koll och förkortade hyrestider.

Implenia - Enkelt att komma igång och installera.

Erik Arrhenius, fordonsansvarig på Implenia Sverige tar emot oss på plats vid Förbifart Stockholm. Där spränger de just nu i sexmetersetapper i delprojekt Lunda.

Einar Mattsson - Effektivitet i maskinutnyttjande.

Magnus Björk, ansvarig för logistikcenter hos Einar Mattson, berättar om utmaningar och lösningar för ett effektivt nyttjande av maskiner och verktyg i vardagen ute på bygget och deras interna depå, Logistikcenter.

Därför väljer de oss.

Ingen Bindningstid

Vi binder aldrig upp våra kunder, avsluta när du vill.

Fri Support

Hos oss får du alltid hjälp via chatt, telefon eller mail.

Enkel installation

Vår enhet installeras enkelt utan påverkan på bilen.

Helt Molnbaserat

Systemet är alltid tillgängligt, oavsett var du befinner dig.

Vår prismodell.

Starter

Gratis

upp till 10 ej uppkopplade fordon

Funktioner

Business

149:-

per uppkopplat fordon och månad

Allt i Starter plus

Pro

169:-

per uppkopplat fordon och månad

Allt i Business plus

Starter Business Pro
Mobilapp
Webbgränssnitt
Obegränsat antal användare
Support
Månadskostnad Engångskostnad
Förar ID trådlös läsare 39:- 0:-
Förar ID trådad läsare 29:- 0:-
Förar ID BLE tags 0:- 395:-
Tool Tracker BLE 0:- 395:-
Mottagare för ToolTrackers 0:- 1 995:-

Jämför paket.

Starter Business Pro Enterprise
Allmänt
Mobilapp
Webbapp
Antal användare Obegränsat Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Funktioner
Fordonsregister
Att göra
Nyckeltal - Dashboards
Service
Besiktning
Skadehantering
Kalender
Administration
Körjournal
Trängselskatt
Spåra och leda
Analys
Partnerintegrationer
Maskinjournal
Körbeteende
Föraridentifiering (app)
Bilpool
Egenkontroll
Temperaturövervakning
Single Sign On
Löneintegration
Support
Telefon
Chatt
E-mail
Supportwebb
Proffesional services
Projektledning Onboarding
SLA
API Anpassade integraioner

Kom i kontakt med oss.

Försäljning

0589 - 123 76

Vanliga frågor och svar.

Tjänstebilar används vanligen i tjänsten. Exempel på tjänstebilar är polisbilar och ambulanser. Men det kan också finnas tjänstebilar som arbetsgivaren låter dig använda även för privat bruk, detta blir då en förmån och bilen klassas som förmånsbil. En bil som inte får användas mer än ringa omfattning i privat bruk kallas företagsbil!

En företagsbil är en bil som i huvudsak ska användas till tjänsteresor. Den får dock användas för privat körning i ringa omfattning – högst 10 tillfällen per år och en sammanlagd körsträcka på högst 100 mil. Andra vanliga synonymer i vardagligt språk är servicebil, tjänstebil eller skåpbil.

Ja, alla resor som inte är tänkt att skattas som privata resor ska bokföras med hjälp av körjournal. Det finns inget utryckligt lagkrav på att körjournal ska föras, men som företag har man skyldighet att bevisa att företagets fordon inte använts mer privat än vad som angetts.

Företagsbilen kan inte användas som bevis i en eventuell skadetillstånd eller skadeståndskrav, vilket kan leda till höga kostnader för företaget. Dessutom kan det leda till en skattemässig påföljd om det inte finns tillräckliga uppgifter om företagsbilens användning.

Om du inte har en körjournal för din förmånsbil så riskerar du att bli bestraffad med en böter ellerbli nekad skattereduktion för förmånsbilen. Dessutom kan det vara svårt att bevisa vilka körningar som är gjorda i yrkesmässigt syfte om det inte finns någon dokumentation att stödja det.

Genom att koppla upp förmånsbilarna slipper föraren skriva manuell körjournal. Dessutom ger en digital fordonsflotta möjlighet att bland annat förenkla och automatisera milersättning och reseräkning

Det beror på hur ert upplägg för milersättning ser ut, något som styrs av företagets Bilpolicy. Manuell hantering av milersättning skapar ofta stora mängder administrativt arbete och vi rekommenderar en digital och automatisk lösning redan vid ett fåtal förmånsbilar i verksamheten.

Nej, Infobric Fleet Körjournal visar inte privata resor för din arbetsgivare eller dina kollegor. Du ställer själv in i appen vilka resor som ska räknas som privata respektive tjänst.

Det beror på hur ert upplägg för milersättning ser ut, något som styrs av företagets Bilpolicy. Manuell hantering av milersättning skapar ofta stora mängder administrativt arbete och vi rekommenderar en digital och automatisk lösning redan vid ett fåtal förmånsbilar i verksamheten.

Vill du veta mer?

Ange dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Fler tjänster.

Verktygshantering

Digital verktygshantering.

En komplett lösning för all din utrustning. Samla alla dina maskiner, verktyg och tillgångar på vår digitala plattform och få mer kontroll, bättre överblick och ökad effektivitet i din hantering.

Maskinhantering & Telematik.

Med Infobrics lösningar för maskiner kan du enkelt övervaka när, var och hur dina maskiner används. Effektivisera nyttjande och ekonomisk förtjänst genom att analysera data direkt från maskinerna.

Digitalt uthyrningssystem.

Ett molnbaserat system för uthyrning, lagerhantering och fakturering. Kom igång med en av branschens mest moderna och effektiva uthyrningslösningar.

Back to store
Stäng