Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Maskinhantering & Telematik

Med Infobrics lösningar för maskiner kan du enkelt övervaka när, var och hur dina maskiner används. Effektivisera nyttjande och ekonomisk förtjänst genom att analysera data direkt från maskinerna.

Se hur dina maskiner används

Fatta beslut som minskar slitage, ökar produktiviteten och sparar bränsle – med hjälp av data direkt från dina maskiner. Kartlägg och optimera din maskinpark med nyckeltal som co2-utsläpp, motor-, produktions-, och tomgångstimmar. 

 • Motortimmar
 • Tomgångstimmar
 • Produktionstimmar

Positionering med projektövervakning

Med infobrics telematiklösnginar ser du när och var maskinerna använts. Få en kartvy vart maskinerna befinner sig, hur mycket de har brukats och vilka tider de är aktiva. Få koll på om, hur länger och hur ofta en viss maskin vart på ett projekt eller område.

 • Projekt- och områdesövervakning
 • Realtidspositinering

Hyr ut och ta betalt för dina maskiner

Vi erbjuder branschens mest moderna och effektiva uthyrningsplattform. Hyr ut dina maskiner och utrustning på ett effektivt sätt, både internt och externt. Du kan följa hur mycket dina maskiner används, hantera all administration från ett ställe, och fakturera för överanvändning.

 • Komplett uthyrningssystem
 • Intern & extern uthyrning
 • Administration & fakturering
Maskinförare som använder daglig egenkontroll i mobilen
Maskinjournal för maskin

Detaljerad information i vår maskinjournal

När varje siffra och decimal har betydelse behöver du ha du en detaljerad översikt över dina maskiner och hur dom används. Djupdyk i vår detaljerade maskinkjournal för att få en komplett bild av din användning.

 • Temperatur
 • Antal ton lastat
 • Bränslenivåer

Hela maskinflottan.
All data. Ett system.

Få fullständig överblick över er verksamhet på ett ställe. Optimera kostnader och få värdefull information om era maskiners prestanda, miljöpåverkan, bränsleförbrukning och effektivitet. Allt tillgängligt i vår användarvänliga app eller webbplattform.

 • Allt på ett ställe
 • Se användning
 • Upptäck avvikelser
Upptäck ett digitalt flöde för hela maskinparken

Lås upp möjligheterna med rätt hårdvara

Oavsett dina maskiners behov eller storleken på ditt företag, har vi den perfekta hårdvaran för dig. Vårt sortiment sträcker sig från lätthanterliga plug-and-play-lösningar som ”bara fungerar” till avancerad utrustning som kan konfigureras för varje specifik funktion. Vi har den rätta lösningen som passar just dina maskiners unika krav.

 • Plug-and-play
 • Snabb leverans
 • Möjlighet till att skräddarsy

 

Vår Vehicle Tracker är en IP-67 klassad enhet som installeras med eller utan tändning. Den hämtar data såsom motor- och drifttimmar och och stödjer bland annat startspärr, temperaturövervakning, och alkolås.


Produkttyp:
Vehicle Tracker

Modellnamn: TQ12

Storlek: 90 x 73 x 27 mm

Spänningsmatning: 6-30VDC

Mer information

En avancerad telematikenhet med Linux operativsystem som erbjuder fullständig flexibilitet. Enheten levereras med en intelligent mjukvara som anpassar sig till de signaler som enheten känner av från CAN, digitala ingångar, GNSS och vibrationssensorn. Allt för att göra installation och driftsättning så smidig som möjligt. Enheten kan även konfigureras via WiFi om mer avancerade funktioner krävs.


Produkttyp:
Vehicle Tracker

Modellnamn:TQ377 MCG

Storlek: 138 x 99 x 40 mm (L x W x H)

Spänningsmatning: 9-36VDC

Mer information

En batteridriven enhet som inte kräver extern ström. Den skickar sin position en gång per dygn och har tre års batteritid. Perfekt enhet om du har utrustning som du är rädd om och vill veta var den befinner sig.


Produkttyp:
Asset Tracker

Modellnamn: TQ394

Storlek: 51 x 30 x 87 mm (L x W x H)

Spänningsmatning: Internt utbytbart batteri med mer än tre års batteritid vid en sändning per dygn

Mer information

En smidig enhet som är gjord för att monteras direkt på bilens batteri, ingen ytterligare inkoppling krävs. Perfekt om din bil inte har ett OBD-uttag eller om du vill ha en fast installerad enhet. Enheten har en anpassad GNSS-antenn som är gjord för att kunna ta emot signaler trots att montaget vanligtvis sker under motorhuven eller i bagageutrymmet.


Produkttyp:
Easy Tracker

Modellnamn: TQ405

Storlek: 93 x 58 x 14 mm (L x W x H)

Spänningsmatning: 10-30VDC

Mer information

Vi kan arbeta proaktivt, för vi vet ju vad som ska ske innan det händer. Det är smart underhåll.

- Jan-Erik Svensson, Hercules

Kom i kontakt med oss.

Försäljning

0589 - 123 76

supporten

0589 - 123 70

Vanliga frågor och svar.

Infobrics maskinspårning och telematik kan användas för att spåra och övervaka olika typer av maskiner, inklusive entreprenadmaskiner, truckar, kranar, fordon och annan utrustning inom bygg- och anläggningsbranschen. Kontakta oss om du vill veta mer.

Genom Infobrics maskinspårning och telematik får du tillgång till en mängd värdefull information, såsom maskinernas position, bränsleförbrukning, drifttimmar, underhållsbehov, och till och med specifika användardata för att optimera användningen och effektiviteten, te.x. hur mycket en maskin har lastat en viss dag.

Infobrics Infobrics maskinhantering och spårning ger dig en total överblick och kontroll över din maskinpark. Genom att ha realtidsdata om maskinernas prestation, användning och underhållsbehov kan du fatta mer informerade beslut, optimera resursutnyttjandet, minska driftstopp och öka produktiviteten.

Ja, Infobrics lösningar erbjuder enkel installation och användning. Beroende på dina behov kan du välja plug-and-play-lösningar som enkelt kan kopplas till dina maskiner, eller mer avancerad utrustning som kan anpassas och konfigureras för att passa dina specifika krav. Vår tekniska support finns också tillgänglig för att hjälpa dig vid behov.

Vill du boka en demo?

Ange dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Fler tjänster.

Förmånsbilstagare använder elektronisk körjournal

Förmånsbil

Förenkla för både förare och ekonomiavdelning. Automatisk körjournal med trängselskattshantering och milersättning.

Företagsbil

Se hur företagsbilarna används, var dom befinner sig och automatisera hanteringen av körjournal, service och besiktning.

Hantverkare som använder verktygsspårning i mobilen

Service & underhåll

Digitalt verktyg för service och underhåll. Se larm och felkoder i systemet, boka service och besiktningar och meddela dina förare.

Back to store
Stäng