Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Enkelt att skriva ut alla resor som har gjorts. Smidigt!

“Elektronisk körjournal gör så att jag kan lägga energin på annat”

 

Fredrik Samuelsson på Samuelsson Måleri förklarar varför de har valt att använda Elektronisk körjournal från Infobric Fleet. Att slippa oron kring ofullständiga körjournaler gör livet enklare för hantverkare, och den pedagogiska funktionen för att utan krångel kunna se och skriva ut månadens alla resor gör att du snabbt får en överblick.

Du behöver bara ert organisationsnummer för att förhandsvisa hela er fordonspark i vårt system. Prova själv, helt kostnadsfritt.

Back to store
Close