Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Våra hårdvaror

OBD Tracker

En OBD-enhet med enkel installation. Hämtar data från fordonet såsom sträcka, felkoder och motorlampan. TQ10 PRO BT har möjlighet att koppla till Förar-ID via bluetooth. Vår mest sålda enhet som passar för många.

Tool Tracker

Liten enhet som installeras på alla typer av utrustningar och verktyg. Enheten använder blåtandsteknik och kommunicerar med Ease Fleet-appen och våra trackerenheter. 3 års batteritid. I Ease Fleet appen finns smarta funktioner för att få full koll på dina verktyg.

Vehicle Tracker

En IP-67 klassad enhet som installeras med eller utan tändning. Hämtar data såsom motor- och drifttimmar. Stödjer bland annat temperaturövervakning, alkolås och dörrsensorer. Perfekt för lastbilar.

Asset Tracker

En batteridriven enhet som inte kräver extern ström. Den skickar sin position en gång och dagen och har 3 års batteritid. Perfekt enhet om du har utrustning som du är rädd om och vill veta var den befinner sig.

Asset Tracker Rechargeable

En batteridriven enhet som inte kräver extern ström. Upp till ett års batteritid vid position en gång per dygn. Välj själv hur ofta positionsdata ska skickas. Perfekt enhet om du har utrustning som du är rädd om och vill veta var den befinner sig.

CAN Tracker

En avancerad telematikenhet med Linux operativsystem som erbjuder fullständig flexibilitet. Enheten levereras med en intelligent mjukvara som anpassar sig till de signaler som enheten känner av från CAN, digitala ingångar, GNSS och vibrationssensorn. Allt för att göra installation och driftsättning så smidig som möjligt. Enheten kan även konfigureras via WiFi om mer avancerade funktioner krävs.

Easy Tracker

En smidig enhet som är gjord för att monteras direkt på bilens batteri, ingen ytterligare inkoppling krävs. Perfekt om din bil inte har ett OBD-uttag eller om du vill ha en fast installerad enhet. Enheten har en anpassad GNSS-antenn som är gjord för att kunna ta emot signaler trots att montaget vanligtvis sker under motorhuven eller i bagageutrymmet.

Back to store
Stäng