Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Vi är Infobric Fleet

Vi utvecklar digitala tjänster som förenklar vardagen, ger beslutsstöd, och ökar lönsamheten till företag där fordon, maskiner och utrustning utgör en viktig del av verksamheten.

Allt började i Arboga, med sex ingenjörer som tillsammans hade en vision om att det borde gå att få saker att prata med varandra, det vi idag brukar kalla Internet of Things. Med ett stort engagemang växte bolaget i snabb takt med både nya medarbetare, lokaler men framförallt nya smarta tjänster. Allt samlat under varumärket TelliQ. 

 

2020 fick vi nya ägare och blev en integrerad del av Infobric Group under namnet Infobric Fleet. Idag sysselsätter Infobric Fleet ca 100 medarbetare med fokus på att vidareutveckla våra tjänster mot framtiden och ta hand om de tusentals kunder som dagligen nyttjar våra system och lösningar för en enklare vardag.

Vår historia i korthet

  • 2002 Allt börjar i Arboga
  • 2003 Vi levererar vårt första telematiksystem
  • 2006 Körjournalen Trip Tracker lanseras
  • 2007 Gatubelysningssystemet Smart Street Lightning lanseras
  • 2020 TelliQ blir en del av koncernen Infobric och byter namn till Infobric Fleet
  • 2022 Vi firar tjugo år

Infobric koncern

Infobric Group är en nordisk digitaliseringspartner för ett hållbart samhällsbyggande. Vi tillhandahåller en verktygslåda av nyckelfärdiga tjänster som är redo att integreras i våra kunders digitala ekosystem. Vår mission är att skapa hållbara arbetsplatser, där de tjänster vi levererar gör jobbet säkrare och enklare för hundratusentals människor varje dag. Samtidigt som vi bidrar till sund konkurrens mellan företag. Infobrics ägs av Summa Equity som investerar i lösningar på globala utmaningar inom hållbarhet.

Kvalitetsstämplar

Vi ska alltid välja produkter, arbetsmetoder och transportmedel som minskar vår egen verksamhets miljöbelastning och främjar våra kunders arbete med att minimera sin verksamhets miljöpåverkan. Kort sagt – vi vill leva som vi lär.

ISO-certifieringar Infobric Fleet
Back to store
Stäng