Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Analys & Administration

Ease Fleet

Kraftfullt analysverktyg

Administrera din användare och analysera fordonensparkens nyckeltal. Nu kraftfullare än någonsin.

  • Lägg till användare och styr åtkomst
  • Analysmotor som gör jobbet åt dig
  • Se enkelt hur hårdvaruenheterna fungerar
Administratör visar färdiga rapporter på företagets körjournalen

Administration

Överskådlig konto- och licenshantering

Lägg till nya användare, överblicka alla aktiva licenser eller flytta installationer – exempelvis när ett fordon ska bytas ut. Som administratör kan du enkelt lägga till, ta bort eller byta åtkomsten för dina användare.

Analys

Konkret beslutsunderlag

Följ upp och analysera nyckeltal direkt i portalen eller prenumerera på färdiga rapporter periodvis. Ett enkelt sätt att få koll på nyttjandegrad, fordonskostnader och företagets välmående. All data går att exportera till PDF eller Excel.

Statusöversikt

Håll koll på hårdvaran

Se status över alla dina uppkopplade hårdvaruenheter och bli notifierad ifall en enhet slutar fungera eller blir urkopplad. I listan ser du också vilka fordon, maskiner, verktyg och utrustning som företaget har.

Förhandsvisa din fordonspark.

Fylll i ditt organisationsnummer för att göra en direktuppslagning i vårt webbverktyg. Där ser du vilka fordon ni har och när dom ska besiktigas eller servas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kom i kontakt med oss.

Kundservice

0589 - 123 76

Vanliga frågor och svar.

Med Ease Fleet kan du alltid hitta din bil med en meters precision. Du installerar på egen hand vår elektronikenhet i bilen via OBD-uttaget. I vår Ease Fleet app kan du sedan direkt se var bilen står parkerad.

Med hjälp av Ease Fleets körjournalsenhet skickas GPS-koordinater löpande via enhetens inbyggda GSM-chip. På Infobric hanterar vi sedan datan och presenterar positionen som en prick på kartan.

Geofence är en teknik som låter dig specificera områden direkt på kartan. Med hjälp av Geofence behöver du inte manuellt skriva in resans syfte när du åker till ett projekt som du har ritat ut på kartan. Tekniken kan också användas för att få en notifikation via pushnotis eller sms när ett fordon lämnar eller inträder i området. På så sätt kan du nyttja funktionen för att säkerställa att fordon har kommit till eller från arbetsplatsen i rätt tid.

När du reser i privat syfte går bilen inte att spåra. Infobric jobbar ständigt med att skapa en produkt som värnar både om medarbetarnas integritet och arbetsgivarens möjligheter att få kontroll på fordonsparken. Ta kontakt med en av våra säljare för att veta mer om våra aktuella diskussioner med din fackförening och datainspektionen.

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter

Jag godkänner Integritetspolicyn
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Fler tjänster från Infobric Fleet

Förmånsbilstagare använder elektronisk körjournal

Förmånsbil

Förenkla för både förare och ekonomiavdelning. Automatisk körjournal med trängselskattshantering och milersättning.

Verktyg & utrustning

Inventariehantering med realtidsposition. Enheten fäster du enkelt på vilken typ av utrustning som helst.

Hantverkare som använder verktygsspårning i mobilen

Service & underhåll

Digitalt verktyg för service och underhåll. Se larm och felkoder i systemet, boka service och besiktningar och meddela dina förare.

Back to store
Stäng