Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Förmånsbil

Förenkla för både förare och löneadministratör genom att koppla upp företagets förmånsbilar. Automatisk körjournal med trängselskatt enligt Skatteverkets riktlinjer. Lätt att granska direkt i mobilen.

  • Automatisk körjournal och milersättning
  • Enkel installation utan ingrepp på bilen
  • Arbetsgivare ser bara arbetsresor efter de godkänts
Magnus Hequist, Infobric Fleet

Prova Ease Fleet för förmånsbil kostnadsfritt på egen hand eller boka ett möte redan idag så berättar jag mer.

Magnus Hedquist
Kundspecialist
0589-123 70

Så fungerar Ease Fleet

Förmånsbil

En enhet i bilen registrerar automatiskt alla resor med komplett data som körsträckor, trängselskatt och infrastrukturavgifter. Efter godkännande av föraren skapas underlag för milersättning raka vägen in till lönesystemet. Om Skatteverket hör av sig är en komplett körjournal aldrig längre bort än din dator eller mobil.

Upptäck ett automatiskt flöde för förmånsbil - Administration.

Förhandsvisa din fordonspark

Fylll i ditt organisationsnummer så ser du din fordonspark i Ease fleet.

    Jag godkänner Integritetspolicyn    

Inget mer pappersarbete

Digital körjournal för förmånsbilar

Automatisk körjournal till dina förmånsbilar som uppfyller Skatteverkets krav och digitaliserar bort onödigt administrativt jobb.

Elektronisk körjournal digital i app

Smidigt för förare och ekonomi

Automatisk trängselskattshantering

Föraren slipper föra manuell journal över alla trängselskattspassager och ekonomiansvarig behöver inte jaga in underlag för reseräkning och milersättning.

All data du behöver

Administration och analys av företagets förmånsbilar

Analysera och skapa dig en tydlig statusöversikt för att se hur du kan reducera företagets fordonskostnader med exakt data från varje förmånsbil.

Körjournal i datorn

Vi slipper granska närmare 50 filer. Istället godkänner vi en lista i månaden för allas resor. Nu har vi också integrerat flödet mot lönesystemet

Vanliga frågor och svar

Tjänstebilar används vanligen i tjänsten. Exempel på tjänstebilar är polisbilar och ambulanser. Men det kan också finnas tjänstebilar som arbetsgivaren låter dig använda även för privat bruk, detta blir då en förmån och bilen klassas som förmånsbil. En bil som inte får användas mer än ringa omfattning i privat bruk kallas företagsbil!

Genom att koppla upp förmånsbilarna slipper föraren skriva manuell körjournal. Dessutom ger en digital fordonsflotta möjlighet att bland annat förenkla och automatisera förarnas milersättning och reseräkning.

Nej, Infobric Fleet Körjournal visar inte privata resor för din arbetsgivare eller dina kollegor. Du ställer själv in i appen vilka resor som ska räknas som privata respektive tjänst.

Det beror på hur ert upplägg för milersättning ser ut, något som styrs av företagets Bilpolicy. Manuell hantering av milersättning skapar ofta stora mängder administrativt arbete och vi rekommenderar en digital och automatisk lösning redan vid ett fåtal förmånsbilar i verksamheten.

Fler tjänster från Infobric Fleet

Företagsbil

Koppla upp företagets fordon och förenkla för både förarna och administrationen – samtidigt som du håller dig uppdaterad om alla företagets bilar och fordonskostnader.

Integrerad fordonspark

Se våra integretioner till andra affärssystem.

Körbeteende

Med uppföljning av körbeteende kan du öka säkerheten, minska slitaget och kapa bränslekostnader.

Back to store
Close