Tracking codes unloaded

Inställningar för kakor

Du kan själv ställa in vilka kakor som får lagras i din webbläsare genom att kryssa i de kategorier av kakor som du godkänner nedan. Du kan läsa mer information om kakorna här.

Så använder vi kakor

På Infobric.com använder vi och våra samarbetspartners kakor bland annat för att säkerställa att webbplatsen fungerar som den ska och för att följa upp och utvärdera användningen av webbplatsen (statistik).

Du kan själv ställa in vilka kakor som får sparas genom att redigerar dina inställningar. Om du accepterar alla kakor är det bara att klicka på “godkänn”. Läs här för mer information om vår användning av kakor.

Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Bäst i Sverige på att bygga komplexa tunnlar

Bäst i Sverige på att bygga komplexa tunnlar

Vi besöker Implenia på projekt för att höra om hur de jobbar med Infobrics produkter. Erik Arrhenius, fordonsansvarig på Implenia Sverige tar emot oss på plats vid Förbifart Stockholm. Där spränger de just nu i sexmetersetapper i delprojekt Lunda.

Verksamhetsstöd från Infobric

Med en växande fordonspark blir det snabbt mycket manuell hantering. Erik upptäckte snart att han behövde få kontroll på viktig fordons- och maskindata såsom servicestatus, drifttimmar men också såklart körjournaler. 

 

Med Infobric Fleet visade det sig dock vara enkelt att komma igång:

“Det var enkelt att komma igång, det var bara att plugga in enheten i bilens OBD-uttag”. I systemet kan Erik sen enkelt överblicka alla fordon och maskiner i ett och samma system, och i detalj se att företagets alla körjournaler i fullständiga och uppfyller Skatteverkets krav.

 

Med hjälp av Infobrics produkter har vi effektiviserat hanteringen av våra resurser och därmed sett en stor kostnadsbesparing.

– Erik Arrhenius, Implenia Sverige

Spårar och följer upp data från verktyg, instrument och maskiner

Infobric hjälper dessutom Implenia att hålla koll på var viktiga verktyg och instrument befinner sig. Tillsammans med data från företagets alla bilar och maskiner får han därmed en rejäl kontroll av företagets viktiga resurser, och kan snabbt få svar om något inte finns på plats.

 

“Infobric har varit med sen start”, säger Erik. Erik berättar att han känt sig väldigt nöjd med service, support och leveranstider och att Infobrics produkter har effektiviserat hanteringen av företagets mobila resurser.

Om Implenia

Implenia Sverige AB har fler än 500 anställda och företaget har många års erfarenhet och kompetens inom utmanande infrastrukturprojekt i landet. Implenia tillhandahåller tjänster inom betongkonstruktioner, broar, tunnlar och bergrum, väg- och anläggningsarbeten samt grundläggning. Implenia Sverige har kontor i Stockholm och Göteborg. Implenia Sverige är en del av Implenia Group, som är den ledande leverantören av byggtjänster i Schweiz

Våra tjänster

Ease Mina verktyg

Sluta leta efter företagets verktyg och spara dyrbar arbetstid.

Ease Körjournal & trängselskatt

Automatisk körjournal som uppfyller Skatteverkets krav och digitaliserar hela reserärkningen.

Ease Förmånsbil

Förenkla för både förare och löneadministratören genom att koppla upp företagets fordon.

Back to store
Close