Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Infobric Insights

Boost youR skills in business From the hammock.

Sommar, sol och semester står för dörren. Vi kan blicka tillbaka på ett händelserikt första halvår under 2021 och vi har samlat lite av det bästa från våren. Här kan du fånga nya kunskaper och insikter – samtidigt som du njuter i hängmattan! Vi önskar dig en riktigt trevlig sommar och en skön lyssning.

PODCAST

Digitala influencer-podden med Dan Friberg

Byggbranschen benämns ofta som den bransch som ligger längst efter digitaliseringsmässigt. Detta måste förändras!
Möt Dan Friberg, vd på Infobric – i Consids ”Digitala influencer-podden” i samtal om digital transformation i byggsektorn och hur Infobric arbetar för att uppnå socialt hållbara och resurseffektiva arbetsplatser.

PODCAST

Buildsafe i BIM-podden

Viktor Broberg, en av fem grundare av Buildsafe, gästar BIM-podden för att prata om hur Buildsafes digitala plattform kan förbättra säkerheten och effektiviteten i byggprojekt.

Infobric Group EVENT

Webinar: Safe Construction Summit

I samband med Världsarbetsmiljödagen den 28 april arrangerade Infobric Group ett digitalt forum kring säkerhet och hållbarhet i byggbranschen – Safe Construction Summit. Syftet: Att samla branschens aktörer för att hitta en gångbar väg mot nollvisionen.

Webinar med BuildSafe: 5 nyckeltal för säkra & effektiva projekt

Carl Edlund från Buildsafe möter Kjell Bye på BRA bygg. 

Fleet Event

Lanseringsevent: Infobric för Hantverkare

Infobric Fleet pratar med både kunder och medarbetare om hur du kan hantera fordonsparken med ett knapptryck och enkelt samla företagets körjournaler.

Fleet Event

Lanseringsevent: Infobric Large Fleet

Under Infobric Fleets lanseringsdag i Arboga pratar Lukas med kunder, samarbetspartners och utvecklingschefer. Hur fungerar ett fleet management-system där företagets fordonskostnader är integrerat i dina övriga verksamhetssystem? 

Construction event

Webinar om tjänsten Leverantörsuppföljning

Infobric och JM har tillsammans tagit fram den digitala tjänsten Leverantörsuppföljning som säkerställer transparens och kontroll i alla led på byggarbetsplatsen och som sparar tid och pengar genom att digitalisera hela kedjan av underleverantörer från upphandling till uppföljning. Följ med under 45 minuter och hör om hur Leverantörsuppföljning togs fram, hur tjänsten ska stoppa fusket på Sveriges arbetsplatser och hur framtiden ser ut.

Back to store
Stäng