Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng
Tillbaka
Stäng

Infobric Group förvärvar Hyrma – ett komplett affärssystem för uthyrningsbolag

Infobric Group förvärvar Hyrma – ett komplett affärssystem för uthyrningsbolag

Hyrma, ett webbaserat affärssystem för uthyrningsbranschen, blir nu en del av Infobric Group. Förvärvet stärker Infobrics kunderbjudande mot uthyrningsbolag. 

Infobric Group, Nordens ledande digitaliseringspartner för samhällsbyggnadssektorn, växer ytterligare med förvärvet av Hyrma. Hyrma erbjuder ett komplett affärssystem för uthyrningsbranschen med funktioner för bland annat serviceplanering, beläggningsöversikt, fakturering och uthyrningsprognos. Bolaget grundades 2010 och har sedan dess etablerat en stark bas av både kunder, partners och integrationer. 

– Vi är väldigt glada över att Hyrma nu blir en del av Infobric Group. Förvärvet stärker vårt erbjudande mot uthyrningsbolagen med ett modernt affärssystem som hjälper dem att optimera sin uthyrning. Tillsammans hoppas vi på att kunna bidra till digitaliseringen i uthyrningsbranschen, säger Dan Friberg, vd och koncernchef på Infobric Group. 

Tillsammans hoppas vi på att kunna bidra till digitaliseringen i uthyrningsbranschen.

– Dan Friberg, vd och koncernchef på Infobric Group. 

Genom att kombinera Infobrics befintliga tjänster med Hyrma möjliggörs ett uthyrningssystem fullt integrerat med telematik. Detta innebär att data från maskiner och utrustning blir en naturlig del av uthyrningssystemet. 

– Sammanslagningen med Infobric är en fantastisk möjlighet för Hyrmasystemet att kunna växa och samtidigt ge alla våra kunder en långsiktig och mer stabil, framtidssäker leverantörspartner. Jag är glad och förväntansfull inför vilka möjligheter som nu finns att öka på utvecklingstakten men också att hitta nya synergier mot andra tjänster som kan ge ett mervärde för kunderna, säger Peter Johannesson, vd på Hyrma. 

Sammanslagningen med Infobric är en fantastisk möjlighet för Hyrmasystemet att kunna växa och samtidigt ge alla våra kunder en långsiktig och mer stabil, framtidssäker leverantörspartner.

– Peter Johannesson, vd på Hyrma.

Hyrma blev ett helägt dotterbolag till Infobric Group den 4/1 2023 

För mer information, kontakta: 
Dan Friberg, VD och koncernchef Infobric, +46 (0)707 88 75 44, dan.friberg@infobric.com   

Peter Johannesson, VD Hyrma, +46 (0)760393 128, peter@hyrma.se 

Om Infobric  
Infobric Group är en nordisk digitaliseringspartner för ett hållbart samhällsbyggande. Koncernen tillhandahåller en verktygslåda av nyckelfärdiga tjänster som är redo att integreras i våra kunders digitala ekosystem. Infobrics mission är att skapa socialt hållbara och resurseffektiva arbetsplatser, där de tjänster vi levererar gör jobbet säkrare och enklare för hundratusentals människor varje dag. Infobric ägs av Summa Equity som investerar i lösningar på globala utmaningar inom hållbarhet. 

 

Om Hyrma 

Hyrma Administration har sedan 2010 hjälpt små och medelstora uthyrare i landet att hålla ordning på sina maskinparker och uthyrningsobjekt. Systemet hanterar i dagsläget många hundratusen avtal, fakturor och uthyrningsobjekt och artiklar. Hyrma är webbaserat och optimalt anpassat för att hantera många samtidiga användare, både via mobil och dator. 

Systemet är byggt på Microsoft .NET-plattformen och körs på SQL-databaser för optimal säkerhet och stabilitet. 

 Kontakta oss.

Dan Friberg, VD och koncernchef Infobric, +46 (0)707 88 75 44

dan.friberg@infobric.com   

 

Peter Johannesson, VD Hyrma, +46 (0)760393 128

peter@hyrma.se 

Back to store
Stäng